Omakotitontit esittelyssä tonttipäivänä 20.5. - Akaan kaupunki

Omakotitontit esittelyssä tonttipäivänä 20.5.

Haaveiletko oman kodin rakentamisesta Akaaseen? Oletko vailla väljää ja edullista tonttia?

Tämän vuoden Akaa-päivää vietetään tonttiesittelyiden merkeissä – järjestämme tonttipäivän lauantaina 20.5.2023. Esittelemme Uudenkylän ja Hukari II:n vapaita omakotitontteja paikan päällä. Tule tutustumaan ja keskustelemaan!

Ohjelma

klo 10-11.30 Uusikylä, Toijala. Kaupungin teltan löydät osoitteesta Tanhuanraitti 18 / Runkotien ja Tanhuanraitin risteys.

klo 12-13.30 Hukari II, Viiala. Kaupungin teltan löydät Hippiäisentien ja Hukarintien risteyksestä.

Uudessakylässä paikalla ja rakentamiskokemuksistaan kertomassa on myös salibandyn maailmanmestari ja Nokian KrP:n riveissä pelaava Henri Johansson, joka rakensi oman unelmiensa talon Uuteenkylään.

Molemmilla alueilla on kahvitarjoilu, jonka järjestävät Toijalan eräveikot ja Viialan metsänkävijät. Henkilökuntamme on paikalla esittelemässä tontteja ja opastamassa tarkemmin.

Tonttialueista

Uusikylä on uusi omakotitaloalue rauhallisella sijainnilla Toijalan taajaman palveluiden vieressä ja lähellä Toijalan rautatiasemaa. Alue on erityisesti lapsiperheiden suosiossa. Uusia tontteja on tarjolla Runkotiellä ja Rämöntiellä.

Hukari II tarjoaa luonnon rauhaa ja yhteisöllistä tekemistä Akaan Viialan lähipalveluiden äärellä.  Vieressä on metsää sekä joki uintiin ja veneilyyn. Uusia tontteja on vielä reilusti tarjolla nopeimmille.

Tutustu Akaan tontteihin

Tervetuloa!