Pirkanmaan ilmastoverkoston toiminta käynnistyy - Akaan kaupunki

Pirkanmaan ilmastoverkoston toiminta käynnistyy

Pirkanmaan ilmastoverkoston toiminta starttaa käynnistystyöpajalla, joka järjestetään Teams-alustalla 23.2.2023 klo 9-12. Ilmoittaudu mukaan 21.2. mennessä Anu Salmiselle, etunimi.sukunimi@akaa.fi tai 040 335 3536.

Työpajassa pääset:

  1. Luomaan alueen kuntien ja yritysten ensimmäistä yhteistä ilmastoverkostoa yhdessä muiden yrittäjien kanssa.
  2. Kertomaan yrityksenne ilmastotyöstä, oppimaan muilta yrityksiltä ja keskustelemaan käytännön toimenpiteistä, joita yrityksissä tehdään.
  3. Mukaan suunnittelemaan verkoston toimintaa alusta asti: Millainen verkosto tukisi yrityksiä parhaalla mahdollisella tavalla? Millaista toiminta voisi olla? Kerro meille ajatuksesi!
  4. Mukaan vaikuttamaan tuleviin tapahtumiin, koulutuksiin ja verkoston muodostumiseen.

Kaikille avoimet webinaarit alkavat keskiviikkona 15.2. klo 8.30-9.45

Webinaarit järjestetään keskiviikkoisin klo 8.30-9.45 Teamsissa. Webinaareja järjestetään eri teemoilla, mutta kaksi asiaa kantavat läpi webinaarisarjan – käytännön esimerkit ja kysymys siitä, mitä hyötyä toimenpiteistä on yritykselle itselleen. Osallistuminen ei vaadi kuulumista ilmastoverkostoon.

Mikä on Pirkanmaan ilmastoverkosto?

Ilmastoverkosto on yritysten ja yhdistysten ilmastotyön tueksi perustettu maksuton yhteistyöverkosto, jonka jäsenet saavat tietoa, apua ja vertaistukea ilmastotyöhönsä. Ilmastoverkostolla vastataan yrittäjien toiveisiin saada vertaistukea ilmastoasioihin muilta yrittäjiltä ja näkyvyyttä omalle ilmastotyöllensä.

Yritys tai yhteisö voi liittyä ilmastoverkostoon asettamalla toiminnalleen vähintään yhden päästövähennystavoitteen ja pyrkimällä siihen aktiivisesti. Verkoston jäseneksi voivat toiminnan alkuvaiheessa liittyä yritykset ja yhteisöt, joiden toiminta sijoittuu Akaaseen, Punkalaitumelle, Pälkäneelle, Sastamalaan, Urjalaan tai Valkeakoskelle. Lähde mukaan!

Liity ilmastoverkostoon

Lisätietoja:

Hankekoordinaattori Anu Salminen, etunimi.sukunimi@akaa.fi tai 040 335 3536.

Lisätietoja ilmastoverkoston nettisivuilta