Rajoituksia harrastus- ja virkistystoimintaan - Akaan kaupunki

Rajoituksia harrastus- ja virkistystoimintaan

Pirkanmaan pandemiaryhmä ja Akaan kaupungin valmiusjohtoryhmä on päättänyt Akaata koskevista uusimmista koronarajoitteista:

Rajoitukset harrastus- ja virkistystoimintaan 

Harrastus- ja virkistystoimintaan käytettävät yleisötilat on suljettu aluehallintoviraston määräyksellä ajalla 8.-21.1.2022. Tilojen sulkeminen kohdistuu alla lueteltuihin tartuntatautilain 58 g pykälän 4 momentin kohdissa tarkoitettuihin tiloihin:

 joukkueurheiluun, ryhmäliikuntaan, kontaktilajien harrastamiseen ja muuhun vastaavaan urheiluun tai liikuntaan käytettävät sisätilat.

• yleiset saunat sekä uimahallien, maauimaloiden ja kylpylöiden allastilat sekä niiden välittömässä yhteydessä olevat pukuhuonetilat.

Päätös ei koske seuraavia tiloja: kuntosalit ja muut vastaavat sisäliikuntatilat (kuten padel-, tennis- ja sulkapallokentät), huvi- ja teemapuistot, tivolit sekä eläintarhojen sisätilat, sisäleikkipuistot ja sisäleikkipaikat.

Tilat voivat olla auki ammattiurheilijoille sekä vuonna 2003 ja sen jälkeen syntyneiden lasten ja nuorten ohjattuun harrastustoimintaan. Päätös ei koske vähittäiskaupan liiketiloja ja palvelujen tarjoamiseen käytettäviä tiloja sekä kulkua niihin. Lisäksi edellisen päätöksen mukaisesti sallittua on yksityinen ja perhepiirissä tapahtuva liikunta.

Urheilulajien kilpailutoimintaa ei suositella tammikuun 2022 aikana. Harrastuksissa suositellaan toimintaa pienryhmissä.

https://www.tays.fi/fi-fi/sairaanhoitopiiri/Koronavirus_COVID19/Pirkanmaan_koronavirustilanne_ja_suositukset

Kasvomaskit käyttöön kouluissa