Viialan liikuntahallin rakennustöiden tilanne - Akaan kaupunki

Viialan liikuntahallin rakennustöiden tilanne

Viialan liikuntahallilla on tällä hetkellä käynnissä ison hallin osalta maanvaraisen laatan alustäyttö ja lattian valmistelutyöt.

Sääsuojan asennus on aloitettu 28.4.2021. Vesikatto tehdään valmiiksi huopapintaisista elementeistä.

Aikaisemmin on asennettu tekonurmikentän puoleiselle päätyseinälle pelti-villa-pelti-elementtejä. Näissä elementeissä villa on korkeapainepuristettua kovaa kivivillaa, eikä pehmeää mineraalivillaa. Näistä elementeistä on mitattu kosteudet 7.5.2021 kolmannen osapuolen toimesta (MP-Yhtymä Oy). Mittaustilanteessa elementit todettiin kuiviksi. Lopullinen raportti mittaustuloksista saadaan viikolla 21.

Väestönsuojan seinän eriste on asennettu, jotta kuorielementti on pystytty asentamaan paikoilleen. Siinä eristemateriaali on uretaani, joka ei ime vettä.

Hallin keskiosassa on asennettu ontelolaattoja ja väliseinäelementtejä, joissa ei ole lämmöneristettä ja jotka ovat kokonaan teräsbetonia. Näitä tuotteita säilytetään tehtaallakin ulkotiloissa. Keskiosalla muurataan myös väliseiniä. Pienemmän hallin osalta on käynnissä teräsrungon asennus.

Viialan liikuntahalli toteutetaan Kuivaketju10-periaatteita noudattaen. Hankkeessa on tiivis yhteistyö urakoitsijan, tilaajan ja valvojien välillä.

Viialan yhtenäiskoulun rakennustoimikunta tutustuu työmaahan ja rakennusvaiheisiin 27.5.2021.

Lisätietoja:

Akaan kaupunki, rakennuttamispäällikkö Kimmo Seppälä puh. 040 3353 685
Jatke Pirkanmaa Oy, rakennuspäällikkö Jani Viitaharju puh. 050 3747 515
Sitowise Oy, rakennustöiden valvoja Vesa Solala puh. 040 5088 421