Valkeakosken yöpäivystys suljettuna 27.6.–21.8. - Akaan kaupunki

Valkeakosken yöpäivystys suljettuna 27.6.–21.8.

Tays Valkeakosken päivystys on 27.6.–21.8.2022 suljettuna öisin. Tällä aikavälillä Valkeakosken päivystys palvelee päivittäin kello 8–22.

Valkeakosken yöpäivystyksen ollessa suljettuna yöaikaisesta päivystyksestä vastaa Tays Päivystys Acuta, osoite Ensitie 8, Tampere.

Ennen omatoimista päivystykseen hakeutumista tulee aina ensin soittaa päivystysapunumeroon 116117. Päivystysavusta saa juuri omaan tilanteeseen sopivat ohjeet. Päivystysvastaanotto on tarkoitettu vain äkillisesti sairastuneille ja loukkaantuneille, joiden tulee saada hoitoa välittömästi ja jotka eivät voi odottaa virka-aikaista vastaanottoa.

Sulku joudutaan tekemään hoitohenkilöstön hankalan rekrytointitilanteen takia.

Omatoimisesti päivystykseen hakeutuvat asiakkaat voivat tulla Valkeakosken päivystykseen kello 21:een asti. Tapauskohtaisesti asiakas voidaan ottaa vastaan myös kello 21–22, jos kyseessä on esimerkiksi haavan ompelu.

Ensihoito kuljettaa potilaita Valkeakosken päivystykseen kello 8–20.

Tays Valkeakosken päivystys hoitaa Akaan, Urjalan, Valkeakosken, Lempäälän, Pälkäneen, Kangasalan ja Vesilahden asukkaiden päivystyksellisiä sairauksia ja vaivoja sekä vastaa myös vesilahtelaisten yöpäivystyksestä. Valkeakosken yöpäivystyksen sulku vaikuttaa näiden kuntien yöaikaiseen päivystykselliseen hoitoon aikavälillä 27.6.–21.8.2022.