Varhaiskasvatuspäällikkö Killi Jokila esittäytyy - Akaan kaupunki

Varhaiskasvatuspäällikkö Killi Jokila esittäytyy

Uusi varhaiskasvatuspäällikkömme Killi Jokila aloitti työssään huhtikuun alussa. Killi vastaa koko varhaiskasvatuksen kokonaisuudesta ja valvoo yksityistä varhaiskasvatusta.

Näin hän esittäytyy:

”Olen juuri 60 vuotta täyttänyt sosionomitaustainen elinikäinen oppija Lempäälästä. Olen koko työuran ajan opiskellut työn ohella täydentäen osaamistani. Kolmen aikuisen lapsen muutettua kotoa pois asumme puolisoni kanssa kahdestaan. Lapsenlapsemme onneksi asuu lähellä ja ilahduttaa usein päiviämme.

Ensimmäiset viikot Akaassa ovat olleet työntäyteisiä. Työn aloitus osui kevään ruuhkahuippuun, kun järjestellään tulevan syksyn lapsiryhmiä, kesäpäivystystä ja vuosilomia kaiken muun uuden
oppimisen ohella. Kuitenkin tänne on ollut mukava tulla ja täällä on otettu ystävällisesti ja auttavaisesti vastaan.

Kiinnostuin Akaan varhaiskasvatuspäällikön paikasta, koska siinä pääsen hyödyntämään aiempaa kokemustani ja koulutustani, ja se tarjoaa itselle sopivasti uusia haasteita. Työ on kasvavassa ja kehittyvässä kaupungissa, hyvän kulkuyhteyden päässä kotoa ja se on tehtävä, jota en ole varhaiskasvatuksessa aiemmin tehnyt.

Minulle työssäni tärkeää on, että kaikki päätökset ja tehtävät tähtäävät lasten hyvän päivän mahdollistumiseen. Akaan varhaiskasvatuksen visio Hymyilevä aikuinen – hymyilevä lapsi, kertoo hyvästä vuorovaikutuksesta sekä niin työntekijöiden kuin lasten hyvästä olosta. Kun lapset ja aikuiset saavat olla osallisia omassa arjessaan, se motivoi molempia.

Vapaa-ajallani kuuntelen musiikkia, piirrän, luen dekkareita, käyn konserteissa ja teatterissa sekä ulkoilen ja mökkeilen.”

Tervetuloa Akaaseen, Killi!

Nainen kuvattuna läheltä, hän katsoo kameraan ja hymyilee.