Yhteisötanssia Akaassa ikäihmisille ja liikehäiriösairaille sekä heidän läheisilleen - Akaan kaupunki

Yhteisötanssia Akaassa ikäihmisille ja liikehäiriösairaille sekä heidän läheisilleen

(Huom! Toiminta alkoi keskiviikkona 13.9.2023, mutta mukaan mahtuu vielä. Yhteystiedon ilmoittautumisiin löydät tämän artikkelin lopusta.)

YHTEISÖTANSSIA IKÄIHMISILLE 

Tervetuloa mukaan tanssimaan! Yhteisötanssi on taidetanssia, jossa saat mahdollisuuden olla osana ryhmää. Saat iloa tanssimisesta ja omasta liikkeestä. Se antaa mahdollisuuden huolehtia omasta hyvinvoinnistasi. Yhteisötanssin lähtökohta on se, että jokainen osaa tanssia. Tanssimme omaa kehoa kuunnellen.

Osallistuminen on sinulle ilmaista! Tanssimisen lisäksi kerroilla on aikaa vapaaseen seurusteluun ja yhdessä jakamiseen. Ohjaajana toimii Marjo Hämäläinen. Suurin osa tunneista toteutuu etäyhteyden kautta, mutta järjestäjät huolehtivat tämän toteutuksesta.

Missä: Seurantalo Sampolassa (Toijala) torstaisin (21.9.-30.11.) klo 11.30-13.00. Os. Sampolantie 3, 37800 Akaa.

 

YHTEISÖTANSSIA LIIKEHÄIRIÖISAIRAILLE JA HEIDÄN LÄHEISILLEEN

Tervetuloa mukaan tanssimaan! Tule nauttimaan omasta luovasta liikkeestä ja tanssista hyvässä hengessä yhteisessä porukassa. Yhteisötanssi on taidetanssia, jonka lähtökohtana on, että jokainen osaa tanssia. Koko tunti on mahdollista tanssia tuolilla tai pyörätuolilla ja kaikki on sovellettavissa jokaisen keholle sopivaksi. Avustajat ovat lämpimästi tervetulleita mukaan. Jos osaat hengittää, osaat tanssia!

Osallistuminen on sinulle ilmaista! Tanssimisen lisäksi kerroilla on aikaa vapaaseen seurusteluun ja yhdessä jakamiseen. Ohjaajana toimii Tuulia Soininen. Suurin osa tunneista toteutuu etäyhteyden kautta, mutta järjestäjät huolehtivat tämän toteutuksesta.

Missä: Seurantalo Sampolassa (Toijala) maanantaisin (18.9.-27.11.) kello 13.30-15.00. Os. Sampolantie 3, 37800 Akaa.

 

Ilmoittautumiset ja tiedustelut:

Liikuntasihteeri Maria Pulkkinen

maria.pulkkinen@akaa.fi

Puh. 040 335 3564

www.akaa.fi