Yrittäjä, lähde mukaan joulukampanjaan! - Akaan kaupunki

Yrittäjä, lähde mukaan joulukampanjaan!

Yrittäjä, olethan mukana Löydä joulu Akaasta –kampanjassa!

Joulukausi lähestyy ja monelle paikalliselle yrittäjälle se tarkoittaa vuoden kaupallisinta aikaa. Kaupunki ja yrittäjäjärjestöt uusivat jo kahtena edellisenä vuotena toteutetun Löydä joulu Akaasta –kampanjan, joka kannustaa asukkaita suosimaan paikallista joulumuistamisissa.

Vuoden 2022 kampanjassa oli mukana lähes 70 paikallista yritystä!

Mistä kyse?

Löydä joulu Akaasta -kampanjasivusto kokoaa yhteen akaalaisten tuotteiden sekä palveluiden monipuolista tarjontaa. Jokainen yritys tai yhdistys saa sivustolle esiin yhden niin sanotun sisäänheittotuotteen tai –palvelun. Sivusto julkaistaan 25.11.2023, ja osallistuminen on yrityksille maksutonta. Sivuston osoite on www.akaafi/loydajouluakaasta

Lahjaideoista tehdään myös nostoja Akaan Joulu –Facebook-sivulle. Lisäksi kaupunki markkinoi kampanjaa omissa viestintäkanavissaan ja Akaan Seudussa.

Miten mukaan?

1) Akaassa toimiva yritys tai yhdistys: lähetä tiedot yhdestä tuotteesta tai palvelusta nettilomakkeella

2) Ota seurantaan Akaan Joulu –Facebook-sivu. Käy tykkäämässä ja jakamassa sivun julkaisuja, jolloin autat näkyvyyden lisäämisessä.

3) Löydä joulu Akaasta -kampanjasivusto avautuu yleisölle 25.11., jonka jälkeen voit jakaa tietoa kampanjasta omissa viestintäkanavissasi

Tehdään tästä yhdessä onnistunut kampanja ja näytetään, mitä kaikkea upeaa Akaasta löytyy jouluun!