Yrityksen strategisen kehittämisen työkaluja taas tarjolla - Akaan kaupunki

Yrityksen strategisen kehittämisen työkaluja taas tarjolla

Tarjolla palvelua yrityksen kehittämiseen nopeasti ja edullisesti ELY-keskukselta

ELY-keskuksen Yritysten kehittämispalvelujen haku käynnistyi tauon jälkeen. Analyysi- ja Konsultointi-palvelut ovat nyt yritysten haettavissa, ja Koulutukset tulevat haettaviksi huhtikuussa. Palveluissa tarjotaan Suomen johtavien asiantuntijoiden apua sekä räätälöityjä ja kustannustehokkaita palveluita pk-yrityksille, jotka haluavat kehittää liiketoimintaansa, kasvaa, uudistua ja kansainvälistyä.

Palveluihin kannattaa tutustua, jos yritys esimerkiksi etsii kasvumahdollisuuksia kotimaasta, suunnittelee kansainvälistymistä tai kaipaa vaikkapa apua toiminnan digitalisointiin. Palvelut sopivat myös muun muassa omistajanvaihdoksen, rekrytoinnin tai uuden palvelun suunnittelemiseen.

ELY-keskus maksaa palveluista suurimman osan. Yrityksen maksuosuus Analyysi-palvelusta on 260 euroa + alv/päivä ja Konsultointi-palvelusta 325 euroa + alv/päivä. Koulutus-palvelu maksaa yritykselle 1 590 euroa + alv/osallistuja. Palvelujen hakeminen on helppoa. Yritys täyttää sähköiseen hakemukseen perustietonsa ja kuvaa kehittämistarpeensa. Tavallisesti päätöksen palvelun myöntämisestä saa noin kymmenessä päivässä.

Lue lisätietoa Yritysten kehittämispalveluista ELYn tiedotteesta

Siirry Yritysten kehittämispalvelujen sivuille

Yritysten kehittämispalvelujen logo