Yrityskummeilta arvokasta mentorointia maksutta - Akaan kaupunki

Yrityskummeilta arvokasta mentorointia maksutta

Yrityksen ratkaisut eivät ole hyllytavaraa

Pirkanmaan Yrityskummien reilun parinkymmenen toimintavuotensa aikana kummit ovat kulkeneet monenlaisissa tilanteissa kummiyritystensä rinnalla. Tämä vuosi on tuonut yrittäjille ennakoimattomia haasteita, joiden kimpussa nyt painitaan. Ratkaisut eivät ole hyllytavaraa. Niitä on pohdittava monesta näkökulmasta ja yritettävä löytää yrityksen tilanteeseen juuri ne oikeat.

Yrittäjän ei tarvitse tukeutua pelkästään omiin ajatuksiinsa. Yrityskummi tuo keskusteluun ulkopuolisen asiantuntijan näkökulmia ja oman kokemustietonsa. Kummimentoroinnin tavoitteena on auttaa pk-yrittäjää havaitsemaan yrityksensä kehittämismahdollisuuksia ja –tapoja. Kummisuhteen aikana yksi punaisista langoista on vahvistaa yrittäjän omaa kasvua yrittäjänä.

Pirkanmaan Yrityskummit auttavat pirkanmaalaisia pk-yrityksiä niiden erilaisissa elinkaarivaiheissa ja tilanteissa: kasvukehitys, tukipalvelu, kansainvälistyminen, startup, omistajanvaihdos. Yrityskummin mentorointityö on yritykselle maksutonta.

Jos yrittäjänä olet kiinnostunut kummin asiantuntijapalvelusta, käy Pirkanmaan Yrityskummien verkkosivuilta tutkimassa lisää tietoa. Hakulomakkeen täyttämällä lähtee asia rullaamaan eteenpäin. Meidät tavoitat myös puhelimella Tapani Kaskela p. 050 303 9000.

Pirkanmaan Yrityskummien verkkosivuille