Alkavien yrittäjien neuvontapalvelut saatavilla uudesta osoitteesta lokakuun alusta - Akaan kaupunki

Alkavien yrittäjien neuvontapalvelut saatavilla uudesta osoitteesta lokakuun alusta

Ensimetrin Yrittäjyysasiantuntija Anu Lehtola on 5.10. alkaen tavattavissa aikavarauksella joka toinen torstai Akaan Seudun talossa, Alventie 4, Akaa. Alkavan yrittäjän neuvontapalvelut ovat jatkossakin akaalaisten saatavilla niin lähi- kuin etäpalveluna ja kaikissa Ensimetrin neuvontapisteissä Pirkanmaalla.

”Toiminta on lähtenyt viime lokakuusta mukavasti käyntiin ja uusia yrityksiä on syntynyt. Akaalaiset ovat ottaneet minut hyvin vastaan ja alueella arvostetaan yrittäjyyttä sekä yrittäjämäistä työntekoa. Erityisesti epävarmoina aikoina idean sparrailu ammattilaisten kanssa kannattaa. Meillä on laaja-alaiset keinot ja verkostot tukea alkavaa yrittäjää ja synnyttää alueelle menestyvää yritystoimintaa”, sanoo Anu Lehtola.

Yritysneuvonnassa yrittäjyyttä suunnitteleva saa apua mm. liikeidean arviointiin ja idean kehittämiseen, kannattavan toiminnan edellytysten ja toiminta-alueen kilpailutilanteen arviointiin, rahoituksen hakuun, toimitilan löytymiseen sekä yritystoiminnan käynnistämiseen.

”Meille kannattaa varata aikaa jo varhaisessa vaiheessa, sillä yrityksen perustamisen alkuvaiheeseen kuuluu monenlaista selvitettävää, jolloin luotettava kumppani on usein enemmän kuin tarpeen. Henkilökohtaisen neuvonnan lisäksi asiakkaamme voivat hyödyntää perustamisopastamme, infoja, tallenteita ja erilaisia valmennuksia. Voit tulla neuvontaan ilman suuria suunnitelmia tai laskelmia. Ajatus yrittäjyydestä riittää!”, muistuttaa Anu.

Ensimetrin yritysneuvonta on osa Akaan kaupungin elinkeinopalveluita »