Visit Akaa

Majoitus

Mitä jos viipyisit?

Akaassa majoitut mukavasti loistavien liikenneyhteyksien äärellä. Pehmeä tyyny löytyy jokaiselle, etsitpä bed & breakfastia, hotellia tai maatilamajoitusta.

Akaan Piilopirtti

Piilopirtin alue sijaitsee Akaan Kylmäkoskella lähellä kaikkea mutta täysin omassa rauhassaan metsän keskellä. Etäisyyksiä rautatieasemilta mitaten: Toijala 17 km, Tampere 48 km, Hämeenlinna 59 km, Turku 120 km, Helsinki 160 km. Luonto, rauha, hiljaisuus. Juhlat, ystävät, riemu. Meiltä löytyy paikka ja vuokrattavat rakennukset erilaisiin tarpeisiin. Rakennuksemme ovat vuokrattavissa joko kaikki yhdessä tai yksittäin eli mikä suunnitelmiinne parhaiten sopii. Tule viettämään

Katso tarkemmat tiedot

Hotel Ackas

Hotel Ackas sijaitsee Akaan Toijalan keskustassa vain 300 metrin päässä Toijalan rautatieasemalta. Tarjoamme edullisia perustason huoneita, joissa kaikissa on  taulu-tv, jääkaappi, vedenkeitin, oma kylpyhuone sekä ilmainen WLAN-verkko. Asiakkaiden käytössä on myös välipala-automaatti, juoma-automaatti, sekä ”taukotupa” jossa on pöytäryhmä, kahvinkeitin, vedenkeitin, mikroaaltouuni, leivänpaahdin ja astioita. 24h-itsepalvelusisäänkirjautumisen ansiosta voit saapua hotellille myös silloin, kun henkilökunta ei ole

Katso tarkemmat tiedot

Villi Ullakko bed & breakfast

Elämän rikkaus on toisissa ihmisissä ja kohtaamisissa. Näin ajattelen. Olen Ulla Kiviluoma, Villi Ullakon emäntä. Majataloni on tarjonnut kymmenen vuoden ajan elämyksiä, kauneutta ja kohtaamisia Onnelantiellä Toijalassa. Rauhalliset huoneet, maukas aamiainen ja hyvät löylyt puusaunassa. Pienimuotoista, yksilöllistä, hyvinvointia tukevaa palvelua yösijaa kaipaavalle. Neljä majoitushuonetta. Viihtyisät yhteiset oleskelutilat. Yhteiskeittiö. Pihasauna. Puutarhatontti omakotialueella. Keskustaan 1km. Rautatieasemalle 800m.

Katso tarkemmat tiedot

Arajärven uimaranta – keskellä kauneinta Akaata

Arajärven uimaranta tunnetaan kirkkaasta vedestään upean luonnonmaiseman keskellä. Rannasta löytyy vapaassa käytössä oleva grillauspaikka ja keittokatos puuhelloineen. Sieltä on nopea yhteys Arajärven luontopolulle ja luonnosuojelualueelle. Kaupunki vuokraa rannan tuntumassa olevaa majaa, jossa järjestät tunnelmalliset illanistujaiset. Lisäksi pihapiiristä löytyy kaksi pikkuista mökkiä, joiden vuokraan sisältyy mökkien läheisyydessä sijaitsevan saunan käyttöoikeus.  

Katso tarkemmat tiedot

Etkö löytänyt etsimääsi?