Etäjumppa

Akaan kaupungin liikuntatoimen ilmaiset etäjumppalähetykset ovat tiistaisin ja torstaisin. Jumpat alkavat klo 10.00 ja 13.00. Voit avata yhteyden hyvissä ajoin, jolloin siirryt ns. odotustilaan. Jumppaan pääsee sisään 15 minuuttia ennen aloitusta.  Ohjaustuokion kesto on 30 minuuttia.  Jumppaa varten tarvitset avuksesi tukevan tuolin. Lisäksi suosittelemme käyttämään kenkiä.

Lähetykseen voi osallistua kuka tahansa klikkaamalla oikealla sivupalkissa olevaa linkkiä. Voit osallistua jumppaan pelkällä internet-selaimella (ei vaadi rekisteröitymistä). Halutessasi voit asentaa teams-ohjelman laitteellesi (vaatii rekisteröitymisen). Muistathan kytkeä mikrofonin ja kameran pois päältä ennen lähetykseen liittymistä. Voit tehdä tämän myös lähetyksen aikana. Jumpan aikana ohjaaja ei vastaa kysymyksiin, eikä voi auttaa teknisissä ongelmissa. Toivomme kaikille runsaasti kärsivällisyyttä uuden opettelussa.

Jos kyseessä on välineellä tehtävä jumppa, väline lukee suluissa linkkitekstissä. Välinejumpat painottuvat torstai-iltapäiville. Keppinä voi hyödyntää esimerkiksi harjanvartta, suksisauvaa, kävelysauvaa tai voimistelukeppiä. Painoina voi hyödyntää käsipainoja tai täytettyjä juomapulloja 0,5- 2kg.

 

Jos et saanut yhteyttä toimimaan, näet täältä aikaisemmin videoituja jumppia: Youtube-jumppavideoihin tästä linkistä!