Turvallisuuskysely kuntalaisille – vastaa 8.10.2023 mennessä - Akaan kaupunki

Turvallisuuskysely kuntalaisille – vastaa 8.10.2023 mennessä

Akaan kaupunki on nostanut turvallisuuden yhdeksi kuntastrategian arvoista. Haluamme luoda kuntalaisille turvallisen elin- ja työympäristön. Tavoitteen saavuttamiseksi olemme organisoimassa kaupungin turvallisuustyötä ja laatimassa kaupungille turvallisuussuunnitelmaa.

Työn pohjaksi haluaisimme saada mahdollisimman kattavan kuvan siitä, millaiseksi akaalaiset kokevat kotikaupungin turvallisuustilanteen eri osa-alueilla. Turvallisuustilanteen selvittämiseksi toteutetaan kaikille kuntalaisille suunnattu turvallisuuskysely.

Vastaa eHarava-kyselyyn

Kysely aukeaa parhaiten uusimmilla versioilla seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome ja Microsoft Edge. Tähdellä merkityt kysymykset ovat pakollisia.

Kyselyyn voivat vastata kaikki kuntalaiset alkaen yläkouluikäisistä. Vastausaikaa on 8. lokakuuta 2023 asti. Kyselyyn voi vastata myös paperisella kyselylomakkeella, joita toimitetaan Akaan kirjastoihin. Kaikkien vastanneiden kesken arvomme Akaa-aiheisia tuotepaketteja. Voittajille ilmoitamme henkilökohtaisesti.

Vastauksia ei yhdistetä tiettyyn vastaajaan. Henkilö- ja yhteystietoja käytämme vain arvonnan suorittamiseen.

Kyselyn tuloksia käydään ensimmäisen kerran läpi yhdistysillassa lokakuun lopulla ja ne ovat taustana kaupungin turvallisuustyölle.

Kiitos jos vastaat kyselyymme!

Juttua muokattu 21.9.2023: lisätty maininta, ettei vastauksia yhdistetä tiettyyn vastaajaan ja että henkilötietoja käytetään vain arvonnan suorittamiseen.