Eläkeläisten kuntopassi uudistuu vuodelle 2024 - Akaan kaupunki

Eläkeläisten kuntopassi uudistuu vuodelle 2024

Eläkeläisten kuntopassien myynti vuodelle 2024 on alkanut. Kuntopassin voi ostaa Viialan kirjasto Vilkusta tai Monitoimihallilta aukioloaikojen puitteissa.

Kuntopassi uudistuu hieman, mutta toiminnot pysyvät edelleen samoina. Luovumme vanhoista muovisista kuntopassi-korteista ja vuositarroista. Jatkossa saat uuden kuntopassin heti mukaasi sen ostaessasi. Vanhat kuntopassit voi hävittää eikä niitä enää tarvita.

Kuntopassin hinta on 23 euroa. Kuntopassi on voimassa aina yhden kalenterivuoden.

Kuntopassi pähkinänkuoressa:

  • Kuntopassi on akaalaisten eläkeläisten kortti liikuntaan.
  • Kuntopassilla saat käydä kaupungin kuntosaleilla omatoimisesti sekä kaupungin ohjatuissa liikuntaryhmissä ilman erillistä maksua. Huomioithan, että liikuntaryhmiin tulee ilmoittautua.
  • Pidä kuntopassi mukana, kun käyt kuntosalilla omatoimisesti sekä ohjattujen liikuntaryhmien ensimmäisillä kerroilla.
  • Rasin ja Kylmäkosken kuntosaleilla omatoimisesti kävijöiden tulee lunastaa erillinen avainpoletti (20 € panttimaksu). Avainpoletin saa ostettua Viialan kirjasto Vilkusta.

Kevään liikuntaryhmiin ilmoittautuminen alkaa maanantaina 11.12.2023 klo 9.00 

Liikuntapalveluiden kevään ohjattuihin liikuntaryhmiin pääset tutustumaan Liikuntaryhmät-sivulta. Sivulta löydät ryhmät, aikataulut ja tuntikuvaukset sekä ilmoittautumisohjeet.

Olemme helpottaneet sähköistä ilmoittautumista. Voit jo nyt käydä tutustumassa ilmoittautumisjärjestelmään ja harjoittelemassa ilmoittautumista Testikurssin-avulla.