Lions Club Toijala - Akaan kaupunki

Lions Club Toijala

Lions Club toiminta perustuu vapaaehtoiseen palvelutyöhön ja varainkeruuseen. Lions Club Toijalan hyväntekeväisyystoiminta kohdistuu pääasiassa oman kotikaupunkimme kohteisiin. Kerätyt varat jaetaan lyhentämättömänä erilaisiin tuki- ja lahjoituskohteisiin, kuten paikallisten lasten- ja nuorten tukemiseen. Palvelutoimintamme kohdistuu nuorisoon, vanhusväestöön, sotien veteraaneihin ja muihin avun tarpeessa oleviin. Olemme mukana myös maailmanlaajuisesti Lions-järjestömme tavoitteiden mukaisessa toiminnassa.

Lions Club Toijala on rakentanut ja ylläpitää Leijonalaavua Kuusikankaalla. Clubin perinteisiä vuosittaisia tapahtumia ovat havujen vienti Toijalan hautausmaalle ennen pyhäinpäivää, joulukuusien myynti Toijalan keskustassa, Nahkialajärven Akaan akka-jäänlähtöveikkaus ja Toijalan markkinoiden järjestäminen. Uutena tapahtumana vuonna 2020 oli Hunajatorin järjestäminen yhdessä Akaan kaupungin kanssa.

Lions Club Toijalaan kuuluu noin 30 jäsentä, jotka kokoontuvat kerran kuukaudessa yhteiseen kokoukseen. Clubin hallitus kokoontuu lisäksi kerran kuussa.

Etkö löytänyt etsimääsi?