Visit Akaa

Isot tapahtumat

Makeaa menoa

Jokavuotisia isoja tapahtumiamme ovat muun muassa sadonkorjuun merkeissä vietettävät Hunajahulinat ja ympäristötaidenäyttely Näkymä. Juhannuksena juhlitaan yhdessä Veturimuseolla ja Satamassa.

Lisää tapahtumia löydät Tapahtumakalenterista

Tulethan mukaan!

Hunajahulinat – makeaa menoa Suomen hunajapääkaupungissa

Hunajahulinat on koko kaupungin makea sadonkorjuukarnevaali, jota juhlitaan vuosittain elo-syyskuun taitteessa. Ohjelmakattaukseen kuuluu perinteisesti Hunajatori-tapahtuma sekä Läheltä lähtee! -tilakierros sekä muita vaihtuvia tapahtumia. Hunajahulinoita on vietetty jo kahdeksana vuonna peräkkäin. Päätähtenä maistuu uuden sadon hunaja, jota Suomen hunajapääkaupungissa tarjoaa kennokaupalla ympäri vuoden. Pörrää mukana Hunajahulinoiden Facebook-sivuilla Tapahtumaviikon järjestää Akaan kaupunki yhteistyökumppaneineen.  

Katso tarkemmat tiedot

Ylläty Näkymästä!

Ympäristötaidenäyttely ja –tapahtuma Näkymä tuo taidetta puistoihin ja arjen kulkureiteille. Se yllättää ja ilahduttaa kävijänsä aina uudelleen. Päänäyttämönä toimii Nahkialanjärven luonnonkaunis miljöö. Tapahtuma on tunnettu korkeatasoisista kuraattoreistaan ja tuottajistaan, jotka tuovat mukaan aina oman mausteensa. Taustalla toimivat TaideAkaa ry ja Akaan kaupunki. Näkymä on järjestetty jo 18. kertaa.  

Katso tarkemmat tiedot

Akaan seurakunta kutsuu mukaan toimintaan

Kaipaatko ihmisläheistä toimintaa ja yhteisöä? Vai kenties hiljentymistä ja rauhoittumista? Akaan seurakunta tarjoaa toimintaa niin lapsiperheille kuin ikäihmisille. Jumalanpalveluksissa Toijalassa, Viialassa tai Kylmäkoskella voit kokea yhteyttä Jumalaan ja toisiin ihmisiin.

Katso tarkemmat tiedot

Etkö löytänyt etsimääsi?