TaideAkaa ry - Akaan kaupunki

TaideAkaa ry

Yhdistyksen tavoitteena on kehittää ja ylläpitää kulttuuritapahtumiamme luomalla iloa ja elinvoimaa Akaaseen.

Järjestämme avoimia teatteri-, konsertti- ja taidenäyttelyretkiä lähiseudulle. Kulttuurikaffila on jokavuotinen yhdistyksemme järjestämä musiikkisisältöinen tapahtuma. Vuosina 2003-2020 teimme yhteistyötä Akaan kaupungin kanssa järjestämällä Näkymä-ympäristötaidenäyttelyn, joka toi taidetta puistoihin ja kulkureiteille. Varsinkin Näkymästä vetovoimaa-hanke  vuosina   2012-2013 tiivisti tätä yhteistyötä.

Ympäristötaidenäyttely on yhdistyksemme idea ja se toteutettiin ensimmäisen kerran jo v. 2002 Nahkialanjärven puistossa 25-vuotisen toimintamme juhlistamiseksi. Käy tutustumassa toimintaamme ja Näkymän historiaan kotisivullamme.

Yhdistys on myös tukemassa ja kannustamassa kaupungin nuoria jakaen keväiset taideaineiden stipendit Akaan lukiolle yhdelle ja yläkoulujen kahdelle oppilaalle, muistamme myös Valkeakosken Musiikkiopiston Akaan alueen opiskelijoita. TaideAkaa on jo 45 vuotta toiminut vireästi Akaan kaupungin kulttuurielämässä.

Tule mukaan ideoimaan ja kehittämään toimintaamme ottamalla yhteyttä hallituksen jäseniin tai täyttämällä yhteydenottolomake kotisivuillamme www.taideakaa.fi

Kohteen tiedot

Yhteystiedot:

Marjukka Nikkilä

Mustanportintie 7 B 21

37800 Akaa

puh. 040 845 8819

marjukka.nikkila@gmail.com

www.taideakaa.fi

Etkö löytänyt etsimääsi?