Tapettitehdas Pihlgren ja Ritola Oy - Akaan kaupunki

Tapettitehdas Pihlgren ja Ritola Oy

Tapettitehdas Pihlgren ja Ritola Oy valmistaa ainutlaatuisia design- ja perinnetapetteja perinteisellä rotaatiopainotekniikalla. Vuonna 1930 toimintansa aloittaneen yrityksen kaikki tapetit valmistetaan alusta loppuun Akaan Toijalassa.

Pihlgren ja Ritolan tapetit painetaan yhä samalla, perinteisiä käsityötaitoja vaalivalla painotekniikalla kuin tehtaan alkuaikoinakin. Punatiilinen tehdasrakennus on sijainnut nykyisellä paikallaan Nahkialanjärven tehdasmiljöössä vuodesta 1937 lähtien. Nämä tapetit ovat aitoa, liimaväreillä painettua paperitapettia, jonka valmistus on muualla maailmassa suurelta osin loppunut. Monipuoliseen, kulttuurihistoriallisesti merkittävään tapettimallistoon kuuluu kansainvälisestikin tunnettuja designmalleja, kuten Kiurujen yö, Appelsiini ja Kirsikkapuu.

Tehtaanmyymälässä pääset tutustumaan mallistoihimme ja voit tehdä tapettiostoksia asiantuntevan henkilökunnan avulla. Autamme mielellämme ratkaisun löytymiseen sekä suurissa että pienissä tapetointikohteissa. Viihtyisä myymälämme sijaitsee tehtaan välittömässä läheisyydessä osoitteessa Satamatie 8, Akaa. Löydät meidät keltaisesta konttorirakennuksesta mäen päältä.

Tervetuloa!

Kohteen tiedot

Satamatie 8, 37800 Akaa

info@tapettitehdas.fi

Puh. 03 542 1090

www.tapettitehdas.fi

instagram

facebook

Tehtaanmyymälän aukioloajat

ma-pe 9-16:30

la 10-14

Etkö löytänyt etsimääsi?