Toika Oy - Akaan kaupunki

Toika Oy

Käsityön iloa Toikalta! Paikallinen kangaspuiden ja käsityövälineiden valmistaja sekä monenlaisten lankojen ja tarvikkeiden myyjä toivottaa käsityön ystävät lämpimästi tervetulleeksi palvelevaan myymälään sekä verkkokauppaan!

Toikalla on tarjolla useita upeita, erityisesti kangaspuilla kudontaan sopivia  Tencel-, bambu-, puuvilla- ja juuttilankoja sekä lisäksi myös matonkuteita ja makrameelankoja.  Neulontaan ja virkkaukseen löytyy runsas valikoima monenlaista hyvälaatuista lankaa sekä puikkoja ja koukkuja.

Käsitöiden erikoisliikkeestä löytyy lisäksi mm kehruu-, tuftaus-, nypläys- ja huovutustarvikkeita. Inspiraatiota saa lukuisista mallitöistä ja ihanien värien ilotulituksesta!  Kangaspuumalleja on näytillä useita, myöskin pienempiä pöytä- ja pirtakangaspuita.

Maailmallakin hyvin tunnetut Toikan laatutuotteet valmistetaan pääosin suomalaisesta, valikoidusta koivusta ja ne kestävät sukupolvelta toiselle. Kaiteita (pirtoja) on valmistettu Toikalla jo yrityksen perustamisvuodesta 1898 alkaen.

Myymälä sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Akaan Toijalassa alle kilometrin päässä rautatieasemalta sekä parin kilometrin päässä Helsinki-Tampere moottoritieltä (liittymästä nro 31 ABC:n kohdalla).

Tervetuloa!

Kohteen tiedot

TOIKA OY

Haittilantie 4 A, 37800 Akaa (Toijala)
Avoinna ma-pe klo 8.30-16.30 (kesäaikaan muutokset mahdollisia, varmista aukiolo soittamalla puh. 03 542 1095)
info@toika.com
Puh. (03) 542 1095
Verkkokauppa: www.kauppa.toika.com
Facebook:
www.facebook.com/toikacom/

Etkö löytänyt etsimääsi?