Viialan Viri ry – vuodesta 1905 - Akaan kaupunki

Viialan Viri ry – vuodesta 1905

Seuralla on pitkä historia ja sen varrella on ollut useita jaostoja. Seuran tehtävänä on tarjota ja edistää liikunnan harrastamista Akaassa.

Seuran tavoite on varmistaa liikunnan harrastamisen mahdollisuus kaikille varallisuudesta, taito- ja tavoitetasosta riippumatta. Toteutamme liikunnan harrastus- ja kilpailutoimintaa tällä hetkellä kolmessa eri jaostossa.

Seuramme toiminta kohdistuu kaikenikäisille liikunnan ja kilpaurheilun harrastajille. Pääpaino on kohdistettu nuorison liikunnan edistämiseen.

Suurin harrastajamäärä seurassamme on hiihtojaostossa. Seuramme osaava ja aktiivinen hiihtojaosto on pitänyt toimintaa vireänä, mikä on tuonut hiihdon pariin vuosittain uusia nuoria harrastajia sekä taannut menestymisen kilpaurheilussa. Seuramme muut aktiivisesti toimivat jaostot ovat pesäpallo- ja kuntourheilujaosto. Pesäpallo on puulaaki-tasoa ja  on lähinnä keskittynyt aikuisiin. Kuntourheilujaoston tavoitteena on tarjota viriläisille yhteisöllisyyteen perustuvaa liikunnallista virkistystoimintaa sekä osallistua kestävyysurheilun massatapahtumiin ja veteraanikilpaurheiluun. Katso lisää www.viialanviri.fi ja tule rohkeasti mukaan toimintaan ja liikkumaan.

 

Etkö löytänyt etsimääsi?