Liikuntatilojen sulku jatkuu toistaiseksi - Akaan kaupunki

Liikuntatilojen sulku jatkuu toistaiseksi

Pirkanmaan pandemiaohjausryhmä linjasi  koronasuositusten jatkamisesta 10.1.2021 saakka. Pandemiaohjausryhmä kokoontui 5.1 ja päätti alle 20-vuotiaiden lasten ja nuorten harrastustoiminnan jatkumisesta 10.1 alkaen korkeintaan 10 hengen ryhmissä. Liikuntatilojen avaamista Pirkanmaan pandemiaohjausryhmä saattaa käsitellä kokouksessaan 11.1. Akaan kaupungin liikuntatilat pysyvät suljettuina, kunnes Pirkanmaan pandemiaryhmän toisin suosittelee. Akaan valmiusjohtoryhmä päättää kokouksessaan Akaan liikuntatilojen avaamisesta Pirkanmaan ryhmän suositusten pohjalta.

Akaan valmiusjohtoryhmän viimeisin päätös:

Akaan kaupungin valmiusjohtoryhmä on 16.12. päättänyt, että Akaa noudattaa pandemiaohjausryhmän suosituksia.

Liikuntaharrastustoiminnassa julkisia ja yksityisiä sisäliikuntatiloja suositellaan pidettäväksi kiinni 10.1.2021 asti. Sulku ei koske yksilö- ja ryhmälajien maajoukkuetoimintaa, SM-tason ja 1-divisioonatasoista kilpailu- ja harjoittelutoimintaa eikä kansainväliselle huipulle tähtäävää ammattimaista harjoittelua. Näin ollen myös kaupungin omistamat julkiset sisäliikuntatilat, kuntosalit ja saunat on suljettu suositellusti. Liikuntatilat ovat kuitenkin koululaisten käytössä.

Myös nuorisotilat on suljettu 10.1. saakka. Kirjastot ovat avoinna normaaliaukioloaikojen mukaisesti. Aineistoa voi lainata ja palauttaa, noutaa varauksia ja asioida pikaisesti tietokoneella. Viialan kirjastolta saa edelleen ostaa Rasin ja Kylmäkosken kuntosalikortteja.

Akaan valmiusjohtoryhmä käsittelee kaupungin kuntosalien sulkuajasta aiheutuvia harjoitteluajan menetyksiä. Asiasta tiedotetaan vuodenvaihteen jälkeen. Uusia kuntosalikortteja voi ostaa myös sulkuaikana.

Pirkanmaalla suositellaan, että yli 10 hengen yksityistilaisuuksia ei järjestetä 10.1.2021 saakka.

Lisätietoja:

kaupunginjohtaja Antti Peltola, puh. 040 335 3335
ma.perusturvajohtaja Elina Anttila, puh. 040 335 4270
sivistysjohtaja Tero Kuusisto, puh. 040 335 3377