Viialan kirkko 70 vuotta: juhlavuoden näyttely

Näyttelyssä on esillä Viialan kirkon vanhaa esineistöä. 9.11. lähtien näyttelyssä on esillä myös valokuvia Viialan kirkon vaiheista. Järj. Akaan seurakunta ja Viiala-Seura. Viialan kirjasto Vilkku on avoinna ma-ke 13-19 ja to-pe 10-16.


Arvo Pärt – tuttu ja tuntematon -näyttely

Arvo Pärt – tuttu ja tuntematon -näyttely kertoo säveltäjä Arvo Pärtin taustoista, lapsuudesta, nuoruudesta ja kehittymisestä taiteilijana. Arvo Pärtin tarina on osa Viron tarinaa, se tuo kuulijan lähelle sitä ympäristöä ja kehityshistoriaa, joka on synnyttänyt monille tutuksi tulleen musiikin. Tänä vuonna Arvo Pärt juhlistaa 85-vuotissyntymäpäiväänsä. Näyttelyn ovat tuottaneet Viron teatteri- ja musiikkimuseo ja vuonna 2018 perustettu Arvo Pärt -keskus. Avoinna


Toijalan menneitä kuvia ja kulkijoita -näyttely

Kuva- ja filateelinen näyttely menneestä Toijalasta. Aineisto on pääosin Timo Enäkosken kokoelmista. Toijalan ilmakuvia myös Suomen Ilmavoimamuseosta. Tulitikkuetikettejä Toijalan liikkeistä vuosien varrelta. Avoinna kirjaston aukioloaikoina. Valokuva Timo Jansson. Järj. Akaa-Seura ry Avoinna kirjaston aukioloaikoina ma-ti klo 12-19, ke 10-16, to 12-19, pe 10-16, poikkeus 30.10. klo 10-15.