Liikuntasalien vakiovuorojen haku käynnissä 5.5. asti - Akaan kaupunki

Liikuntasalien vakiovuorojen haku käynnissä 5.5. asti

Talvikauden 2024-2025 liikuntasalien vakiovuorojen haku on käynnistynyt. Haku sulkeutuu sunnuntaina 5.5.2024. Hakulomakkeelle pääset suoraan tästä Webropol-linkistä

Vakiovuorot myönnetään koulujen liikuntasaleihin ajalle 19.8.2024-25.5.2025 ja muihin liikuntatiloihin ajalle 19.8.2024-1.6.2025 (Areena, monitoimihalli, lallintalo, Akaan portti, Rasin voimailutila). Sontulan koululla vuoroja ei myönnetä koulujen loma-ajoille (joululoma, talviloma).

Tärkeitä ohjeita hakemiseen:

  • jokaiseen tilaan tehdään erillinen hakemus (esim. Akaa Areenan isoon saliin oma hakemus ja oma hakemus Pappilan koulun saliin)
  • hakemuksella on eriteltävä selkeästi mille ryhmälle/ryhmille vuoroa haetaan (ryhmän nimi, käyttäjien ikä, laji, arvioitu kävijämäärä, sarjataso)
  • Tee hakemuksia vain todelliseen tarpeeseen, ei varmuuden vuoksi varauksia! Esim. jos ryhmä harjoittelee 2 krt viikossa, tee silloin ryhmälle vain 2 ajankohtaan hakemus.
  • Laita lisätietoja kohtaan toive vaihtoehtoisesta paikasta siltä varalta, jos vuoroa ei pystytä myöntämään kyseiseen tilaan.
  • Keskustele ennen hakemuksen lähettämistä vähintään seuran sisäisesti vuorojen hausta ja ajankohdista, jottei sama seura hae keskenään päällekkäisiä vuoroja samaan tilaan

Lomakkeen lähetyksen jälkeen yhteenveto hakemuksesta on mahdollista lähettää pdf-tiedostona tai linkkinä omaan sähköpostiin.

Täytäthän hakemuksen huolella.

Lisätietoja: liikuntasihteeri Maria Pulkkinen, etunimi.sukunimi@akaa.fi, p. 0403353564