Löydä kesätyö Akaasta –kampanja käynnistyi - Akaan kaupunki

Löydä kesätyö Akaasta –kampanja käynnistyi

Akaan oma kesätyökampanja Löydä kesätyö Akaasta on jälleen käynnistynyt. Kampanja-aika on 1.–28.2.2023.

Kampanjan avulla pyritään helpottamaan työn ja tekijöiden kohtaamista paikallisesti. Akaan alueen kesätyöpaikat julkaistaan verkossa yhdessä paikassa kampanjasivustolla www.akaa.fi/loydakesatyoakaasta .

Kesätyöpaikkojen lisäksi kampanjasivustolle on koottu vinkkejä työnhakuun liittyen.

Ohjausta nuorille

Kesätöitä hakeville nuorille järjestetään tarkempaa ohjausta Ohjaamon vetämänä. Ensimmäinen ohjauskerta on ma 13.2. klo 13-15 ja toinen ma 20.2. klo 13-15. Tilaisuudet pidetään nuorisotilalla/Ohjaamossa, Sampolantie 5, 37800 Akaa. Tilaisuuksissa neuvotaan ja ohjataan kesätöiden hakemisessa ja autetaan tarvittaessa esimerkiksi työhakemuksen ja CV:n tekemisessä.

Työpaikoista voi edelleen ilmoittaa

Kampanjaan toivotaan mukaan kaikki Akaassa töitä tarjoavat yritykset, yhdistykset ja yhteisöt. Mukaan voi tulla edelleen kampanjan alettua: uusia kesätyöpaikkoja julkaistaan sivustolla sitä mukaa kun niitä ilmoitetaan. Työpaikoista voi ilmoittaa kampanjasivuilla.

Kampanjan organisoi Akaan kaupunki. Mukana yhteistyössä ovat myös Akaan Ohjaamo, koulut, yrittäjäjärjestöt, Työtie 2.0-hanke sekä paikallinen 4H-yhdistys erityisesti nuorten yrittämiseen liittyvissä asioissa. Nuoria halutaan rohkaista ja tukea myös yrittäjyyden polulle. Tavoitteena on, että mahdollisimman moni akaalainen nuori löytää tulevana kesänä kesätöitä paikallisten työnantajien palveluksessa tai itse itsensä työllistäen 4H-yrittäjänä.

Lisätiedot:

elinkeinopäällikkö Jari Jokinen, puh. 040 335 6098, jari.jokinen@akaa.fi

rahoitusneuvoja Piritta Forstén, puh. 040 335 6081, piritta.forsten@akaa.fi