Nuorisopalveluiden maaliskuu - Akaan kaupunki

Nuorisopalveluiden maaliskuu

Haku nuorisovaltuuston kaudelle 2021-2023 on käynnistynyt

Etsitkö uusia kokemuksia? Haluatko oppia uutta? Oletko kiinnostunut asuinalueesi asioista sekä halukas tuomaan nuorten ääntä esiin? Nuorisovaltuustossa pääset ottamaan kantaa, vaikuttamaan ja tekemään. Nuorisovaltuusto edustaa Akaan nuoria kunnallisessa päätöksenteossa, mutta toimii esimerkiksi myös maakunnallisesti. Hae mukaan!

Mukaan voivat hakea akaalaiset valintahetkellä 13–20-vuotiaat.  Ilmoittaudu mukaan ehdokkaaksi Akaan nuorisovaltuustoon täyttämällä yhteystietosi 21.3.2021 mennessä täällä:

https://link.webropol.com/s/nuorisovaltuustoon 

Valinta tehdään nuorisovaltuuston yleisessä kokouksessa 19.4.2021. Kaikki akaalaiset nuoret ovat tervetulleita kokoukseen valitsemaan uutta nuorisovaltuustoa. Lisätietoja kokouksesta tulee myöhemmin.

Lisätietoja nuorisovaltuuston kotisivuilta.

 

Yhteystiedot ja muu maaliskuun toiminta

Nuorisopalvelut noudattavat ajankohtaisia suosituksia. Olemme tavoitettavissa työaikojemme puitteissa puhelimitse, WhatsAppilla, Facebookissa, Instagramissa ja myös sähköpostitse:

Nuorisotyöntekijät: 
Camilla Ahlfors, 040 335 3556
Marika Suonsivu, 040 335 3554
Sari Laaki, 040 335 3059

Etsivä nuorisotyö: 
Hanna Halme, 040 335 3018
Suvi Luoma, 040 335 3552

Nuorten starttipaja: 
Marina Vunukainen, 040 335 3672

Sähköpostiosoitteet etunimi.sukunimi@akaa.fi

Instagram: @nuorisopalvelut_akaa, @akaanetsiva
Facebook: Akaan nuorisopalvelut
Kotisivut: www.akaa.fi/nuoret

Tällä hetkellä nuorisotila Spotti on kiinni ja nuorten toiminnot (nuorisotilatoiminta, kerhot ja nuorisokahvilat) ovat tauolla suositusten mukaisesti. Etäkoulun vuoksi myös kouluilla tehtävä nuorisotyö on siis tauolla. Teemme verkkonuorisotyötä päivittäin ja jalkaudumme viikoittain Akaassa.

 

Meet-iltapäivät etäkoulun tueksi:

  • Torstaisin (11., 18. ja 25.3.) klo 15-17
  • Meet-tapaamisissa nuorisotyöntekijät autavat läksyissä ja kouluasioisa, juttelevat kuulumisista ja ajankohtaisista asioista sekä tarjoavat myös erilaisia tekemisvinkkejä. Tapaamisaikoina voimme myös pelata yhdessä virtuaalisesti erilaisia nettipelejä jos aikaa jää. Toimintaa kehitetään nuorten toiveiden mukaisesti.
  • Liittymislinkki: https://meet.google.com/vre-juyp-eai 

 

Discord-päivystykset: 

  • Maaliskuun Discord-päivystykset: ti 9.3. klo 15-17, pe 19.3. klo 14-16, ma 22.3. klo 15-17 ja ke 31.3. klo 14-16.
  • Discordissa sinulla on mahdollisuus jutella yksityisesti tai ryhmässä nuorisotyöntekijöille ja muille nuorille. Alustan kautta voidaan järjestää esimerkiksi yhteispelailuja, toiveiden mukaisesti. Discordissa voi tulla juttelemaan myös anonyymisti.
  • Palvelimemme löytyy nimellä Akaan nuorisopalvelut, osoitteesta: https://discord.gg/FG7xncH   

 

Tarkemmat toimintatiedot, aikataulut ja mahdolliset muutokset ilmoitetaan aina somekanavillamme. Lisäksi somekanavillamme on tietoja, neuvoja ja tekemisvinkkejä, otathan meidät siis seurantaan!

Onko sinulla toiveita tai ideoita etänuorisotyöhön? Laita meille viestiä. Suunnittelemme lisää verkkotoimintoja tarpeen mukaan. Tiedotamme toiminnoistamme aina somekanavillamme.

 

Ota rohkeasti meihin yhteyttä eri kanavissa. Olemme täällä teitä varten ja meillä on aikaa kuunnella teidän kuulumisianne. Autamme ja tuemme tarvittaessa, tule jutulle!