Työnantaja, ilmoita työpaikkasi Löydä kesätyö Akaasta -kampanjaan - Akaan kaupunki

Työnantaja, ilmoita työpaikkasi Löydä kesätyö Akaasta -kampanjaan

Löydä kesätyö Akaasta -kampanja 1.2.-28.2.2022

Työt ja tekijät kohtasivat viime keväänä hienosti. Erinomaista palautetta niin työnantajilta kuin kesätyötä etsiviltä nuorilta saanut Akaan kaupungin ja PoVer-hankkeen organisoima Akaan oma kesätyökampanja Löydä kesätyö Akaasta! käynnistyy jälleen.

Mistä olikaan kyse?

Kampanjan aikana julkaisemme verkossa Löydä kesätyö Akaasta -kampanjasivustolla akaalaisten tai Akaassa töitä tarjoavien yritysten, yhdistysten ja yhteisöjen kesätyöpaikkailmoituksia. Markkinoimme kampanjaa kesätyönhakijoille Akaassa mm. sosiaalisessa mediassa.

Kesätöitä hakeville nuorille järjestetään kampanja-aikana tarkempaa ohjausta nuorisotoimen ja Ohjaamon vetäminä. Teemme yhteistyötä koulujen kanssa sekä paikallisen 4H-yhdistyksen kanssa erityisesti nuorten yrittämiseen liittyvissä asioissa, rohkaisemme ja tuemme nuoria myös yrittäjyyden polulle. Tavoitteenamme onkin, että mahdollisimman moni akaalainen nuori löytää tulevana kesänä kesätöitä paikallisten työnantajien palveluksessa tai itse itsensä työllistäen 4H-yrittäjänä.

Työnantaja, ilmoitathan kesätyöpaikan 31.1.2022 mennessä!

Löydä kesätyö Akaasta -kampanjaan pääset mukaan ilmoittamalla kesätyötehtäväsi lomakkeen avulla meille. Ilmoittaminen on työnantajille veloituksetonta. Ilmoittautua voi vaikka heti, kuitenkin viimeistään ennen kampanjan alkua eli 31.1.2022 mennessä.

Tule mukaan – laitetaan yhdessä työt ja tekijät kohtaamaan!

Lisätiedot:

yrityskoordinaattori Tanja Kulmala (PoVer ESR), puh. 044 241 6173, tanja.kulmala@akaa.fi
yrityskoordinaattori Jukka Turunen, puh. 040 335 3690, jukka.turunen@akaa.fi