Työnantaja, varmista maksuton näkyvyytesi Akaan omassa kesätyökampanjassa 2023 - Akaan kaupunki

Työnantaja, varmista maksuton näkyvyytesi Akaan omassa kesätyökampanjassa 2023

Löydä kesätyö Akaasta -kampanja 1.-28.2.2023

Erinomaista palautetta niin työnantajilta kuin kesätyötä etsiviltä nuorilta saanut Akaan kaupungin ja  Ohjaamo Akaan organisoima Löydä kesätyö Akaasta! käynnistyy jälleen.

Mistä olikaan kyse?

Kampanja-aikana 1.-28.2.2023 julkaisemme sivustolla Akaassa kesätöitä tarjoavien yritysten ja työnantajien kesätyöpaikkailmoituksia. Kampanjan avulla työnantajat viestivät kesätyömahdollisuuksistaan ja samalla me ohjaamme ja autamme nuoria kesätyönhakuun liittyvissä kysymyksissä. Autamme töitä ja tekijöitä kohtaamaan!

Kesätöitä hakeville nuorille järjestetään kampanja-aikana tarkempaa ohjausta nuorisotoimen ja Ohjaamon vetäminä. Teemme yhteistyötä koulujen kanssa sekä paikallisen 4H-yhdistyksen kanssa erityisesti nuorten yrittämiseen liittyvissä asioissa, rohkaisemme ja tuemme nuoria myös yrittäjyyden polulle. Tavoitteenamme onkin, että mahdollisimman moni akaalainen nuori löytää tulevana kesänä kesätöitä paikallisten työnantajien palveluksessa tai itse itsensä työllistäen 4H-yrittäjänä.

Työnantaja, ilmoitathan kesätyöpaikan 31.1.2023 mennessä!

Löydä kesätyö Akaasta -kampanjaan pääset mukaan ilmoittamalla kesätyötehtäväsi tällä lomakkeella. Jos tehtäviä on useampi, täytäthän jokaiselle tehtävälle oman lomakeen. Ilmoittaminen on työnantajille veloituksetonta. Ilmoittautua voi vaikka heti, kuitenkin viimeistään ennen kampanjan alkua eli 31.1.2023 mennessä.

Tule mukaan – laitetaan yhdessä työt ja tekijät kohtaamaan!

Lisätiedot

Löydä kesätyö Akaasta kampanjasivusto

Elinkeinopäällikkö Jari Jokinen +358 40 335 6098, jari.jokinen@akaa.fi
Rahoitusneuvoja Piritta Forstén +358 40 335 6081, piritta.forsten@akaa.fi

Kampanjan toteuttavat Akaan kaupunki ja Ohjaamo Akaa. Kampanjaa tehdään laajassa yhteistyössä eri toimijoiden kanssa.