BestPark - Akaan kaupunki

BestPark

BestPark Akaalla lepäät Vanajaveden äärellä ja nautit vesistön rentouttavasta vaikutuksesta. Sujuvasti saavutettava Akaa on kaunis ja vireä kaupunki, joka tarjoaa elämyksiä kaikille aisteille.

Kirkkaana välkehtivä järvi ja Toijalan sataman monipuoliset palvelut ovat vierailullasi aina lähellä. Kaunis luonto ja monipuoliset vesistöt ulkoilureitteineen houkuttavat ulkoilemaan. Kesäaikaan virkistyt vierailullasi alueen vesistöissä vaikka risteillen tai meloen.

Euroopan mittakaavassa merkittävä mehiläistarhaus herkullisine hunajineen, Suomen vanhin toiminnassa oleva elokuvateatteri sekä historialliset Veturimuseo ja Tapettimuseo ovat esimerkkejä alueen muista mielenkiintoisista tutustumismahdollisuuksista.

Täyden kolmen plussan varustelutason parkissa nautit saunan palauttavista löylyistä ja tunnelmallisista sataman alueen palveluista.

Oheisohjelmaa riittää niin lyhyelle vierailulle kuin useamman päivän viipymälle. Pistäydyt täältä helposti esimerkiksi Hämeenlinnassa tai Tampereella vaikkapa vesiteitse tai rautatietä pitkin. Loistavan sijainnin vuoksi myös pääkaupunkiseutu, rannikkokaupungit Turku, Pori, Vaasa sekä sisämaan Jyväskylä ja Lahti ovat helposti autolla saavutettavissa.

Linkki BestPark sivuille https://bestpark.com/fi/

Kohteen tiedot

BestPark
Kangassaarentie 5, 37800 Akaa
Isäntäpäivistys 050 547 6519
Asiakaspalvelu +358300472299
https://bestpark.com/fi/

 

 

Etkö löytänyt etsimääsi?