Viialan teatteri - Akaan kaupunki

Viialan teatteri

Viialan teatteri tarjoaa teille hetken pysähtyä, nauttia ja kokea suuria tunteita.

Viialan teatteri on ainutlaatuinen ja vireä harrastajateatteri, joka on toiminut nykyisessä muodossa vuodesta 1998 asti. Viialan teatteria ylläpitää Viialan Työväennäyttämö ry.

Tarjoamme upeita teatterielämyksiä niin lähialueen asukkaille kuin kauempaakin ainutlaatuiseen Akaaseen tuleville vierailijoille. Vuodessa teatterilla on noin 2-4 ensi-iltaa, jotka sijoittuvat syyskuu – toukokuu väliselle ajalle.

Teatterikäynnin kruunaa maistuva väliaikatarjoilu, tuotteet tulevat suoraan  Gluteeniton leipomo Ilonasta. Ryhmille meillä on tarjota esitysten lisäksi myös maistuvia teatteri-illallisia!

Tutustu ohjelmistoon ja oheispalveluihin internet-sivuillamme tai soita teatterille!

Tervetuloa teatteriin!

Huom!
Kesällä 2021 kierrämme esiintymässä Pirkanmaan kesäteattereissa musiikillisella kesäilottelulla HEI, ME STRIIMATAAN! Lue lisää: www.heimestriimataan.com

 

Kohteen tiedot

Viialan teatteri

Nahkatehtaantie 10, 37830 Akaa
puh. 0400 969 490
www.viialanteatteri.net
lipunmyynti@viialanteatteri.fi

Lippuvaraukset

0400 969 490

Varausjärjestelmämme

Kommentteja asiakkailta

Erinomainen tunnelmallinen harrastajateatteri, hyvät näyttelijät, katsojat aivan liki, joten kokemus käsin kosketeltava.Tähän eivät laitosteatterit pysty. Maukas ja edullinen väliaikatarjoilu, suosittelen.
Kiitos upealle Viialan teatterille koko ryhmämme puolesta! Ammattitaitoinen esitys, todella miellyttävä palvelu niin lippuja varatessani kuin teatterillakin. Väliaikatarjoilut olivat erittäin maistuvat ja illan todella kruunasi todella maistuva ja herkullinen illallinen!

Etkö löytänyt etsimääsi?