Nuorisopalveluiden marraskuun tiedote - Akaan kaupunki

Nuorisopalveluiden marraskuun tiedote

Akaan nuorisopalveluiden kuukausitiedote: Marraskuu

 

Nuorisotyöntekijät pyrkivät työskentelemään kaupungin ohjeistusten mukaisesti etänä aina kun mahdollista, mutta teemme myös lähityötä ja järjestämme toimintaa rajoitetusti.

Olemme tavoitettavissa arkipäivisin puhelimitse, WhatsAppilla, Facebookissa, Instagramissa ja myös sähköpostitse.

Nuorisotyöntekijät:
Camilla Ahlfors, 040 335 3556
Marika Suonsivu, 040 335 3554
Sari Laaki, 040 335 3059

Etsivät nuorisotyöntekijät:
Hanna Halme, 040 335 3018
Suvi Luoma, 040 335 3552

Nuorten starttipaja: 
Marina Vunukainen, 040 335 3672

Sähköpostiosoitteet etunimi.sukunimi@akaa.fi

Instagram@Nuorisopalvelut_Akaa@akaanetsiva
Facebook: Akaan nuorisopalvelut
Kotisivut: www.akaa.fi/nuoret

 

Marraskuussa tapahtuu:

Muutokset ja lisätiedot mahdollisia, niistä tiedotamme somekanavissamme ja kotisivuilla.

Nuorten toimintakeskus Spotti on avoinna tiistaisin ja keskiviikkoisin kello 16-19:30. (Poikkeuksena keskiviikko 4.11., jolloin nuorisotila on suljettu). Nuorisotilatoiminta on maksutonta ja tarkoitettu 7.-luokkalaisista 17-vuotiaisiin. Tulethan vain terveenä ja peset kätesi saapuessasi. Kävijämäärä rajoitettu 20 henkilöön.

– Viikolla 45 vietetään politiikkaviikkoa ja sen kunniaksi järjestämme tiistaina 3.11. tilakokouksen klo 16:30! Osallistujille tarjolla kokousherkut.
Tiedossa marraskuussa on myös mm. peliviikko ja mielenterveysviikko, joten teematekemisiä löytyy lähes joka viikolta. Marraskuun ajan tilallamme on myös harjoittelemassa lähihoitajaopiskelija Saija, joka järjestää monenlaista puuhaa nuorille.

Vitoskutos-kerho tiistaisin klo 14-15:30 5.-6.-luokkalaisille. Tarjolla on ohjattua toimintaa ja pientä välipalaa. Ensimmäisellä kerrallasi saat lapun, jonka huoltaja täyttää seuraavaa kertaa varten. Tule mukaan! Lisätietoja saa sähköpostilla tai numerosta 040 335 3554, Marika. Tulethan vain terveenä ja peset kätesi saapuessasi. Kävijämäärä rajoitettu 10 henkilöön.

Nuorisokahvilat ovat avoinna lauantaisin Viialassa ja Toijalassa vuoroviikoin, aina klo 18-21. Marraskuun aikataulut: Viialan Pappilassa 7.11. ja 21.11. sekä Toijalassa Spotissa 14.11. ja 28.11. Tulethan vain terveenä ja peset kätesi saapuessasi. Kävijämäärä rajoitettu 20 henkilöön kummassakin toimipisteessä.

Kylmäkosken peli-illat jatkuvat marraskuussa, kun peli-iltapäivää vietetään taas torstaina 12.11. klo 14-17 4H:n tiloissa, Haavistontie 7, 37910 Akaa. Tervetuloa pelailemaan tai vaan hengailemaan terveenä. Tarjolla aina pientä välipalaa.

Biisipaja 14-20 -vuotiaille käynnistyy Viialassa lauantaina 7.11. Haku päättyi 1.11. Biisipaja on Viialan kulttuuriklubin, Akaan setlementin ja Nuorisopalveluiden yhteistyössä järjestämää toimintaa, ja ohjaajana toimii Hessu Maxx.

Nurkka-toiminta yläkouluilla on peruttu loppuvuodelta.

 

Tulethan kaikkeen toimintaamme vain terveenä. Henkilömääriä rajoitetaan. Maskin käyttöä suositellaan ja niitä tarjotaan kaikessa toiminnassamme maksuttomasti. Pidetään huoli myös turvaväleistä ja käsienpesusta!

Discord, “Nuorisotila verkossa” 

Discord-päivystyksiä jatketaan harvennetusti syksyn aikana. Tarkemmat aikataulut ilmoitetaan aina Instagramissa, Facebookissa ja Discordissa.
Palvelimemme löytyy nimellä Akaan nuorisopalvelut, osoitteesta: https://discord.gg/FG7xncH
Tervetuloa virtuaaliseen nuorisotilaan Discord –palvelimelle oleilemaan, juttelemaan tai esimerkiksi pelailemaan muiden nuorten ja nuorisotyöntekijöiden kanssa.

 

Ota rohkeasti meihin yhteyttä eri kanavissa. Olemme täällä teitä varten ja meillä on aikaa kuunnella teidän kuulumisianne. Autamme ja tuemme tarvittaessa, tule jutulle!

 

Mukavaa syksyä kaikille!

Terkuin nuorisotyöntekijät