Voimaa väreistä, Ninni Pehkonen - Akaan kaupunki

Voimaa väreistä, Ninni Pehkonen

06.08.2024 - 29.08.2024 Akaan pääkirjasto

Voimaa väreistä on Ninni Pehkosen abstrakteista akryylimaalauksista koostuva näyttely, joka tarjoaa katsojilleen hyvää mieltä.
Näyttely on auki kirjaston palveluaikoina ma, ti, to klo 12-19 ja ke, pe klo 10-16. Tervetuloa!

Ninni Pehkonen

Generalisti kulttuuri- ja järjestöalalla, FM, toiminnanjohtaja, taiteentekijä.

“Ajattelen, että taiteen tekeminen tai kokeminen, tai edes taiteen ajatteleminen, ei välttämättä ole helppoa, eikä sen tarvitsekaan olla. Tärkeämpää on se tunne, jonka yksittäinen taideteos tai näyttely voi herättää.

Maalaan inspiraation voimalla. Innostun eri tekniikoiden ja värimaailmojen kokeilemisesta. Maalaan abstrakteja teoksia intuitiivisesti, mikä tarkoittaa sitä, etten juurikaan suunnittele etukäteen, mitä teoksesta olisi lopulta tarkoitus tulla. Intuitiivisessa maalaamisessa ei ole oikeaa tai väärää, mikä on hurjan vapauttavaa ja rentouttavaa. Yksittäinen teos ole välttämättä koskaan valmis.

Saan iloa väreistä, muodoista, pinnoista, materiaaleista, prosessin seuraamisesta ja toteuttamisesta. Kaipaan ylipäätään jatkuvasti runsaasti värejä ympärilleni ja tämä näkyy myös taiteessani, väreistä saan voimaa. Toivon, että taiteeni, esimerkiksi teosteni värimaailma, tuo iloa myös muille.”

Ninni Pehkonen on viettänyt 90-luvulla nuoruutensa Oulun taidekoulussa. Hän on opiskellut yliopisto-opintoina niin kuvataidetta kuin taidehistoriaa, mutta koulutukseltaan hän on filosofian maisteri kotimaisesta kirjallisuudesta. Pehkonen on järjestänyt näyttelyitä viimeisen neljän vuoden ajan.

Facebook: www.facebook.com/artninnipehkonen

Instagram: @ninnipehkonen

Taidesivut löytyvät osoitteesta http://artninnipehkonen.blogspot.com/

Tapahtuman tiedot

Sijainti:

Akaan pääkirjasto
Köyvärintie 1
37800 Akaa

Lisätietoa: