Makeeta harrastamista Akaassa -hanke - Akaan kaupunki

Makeeta harrastamista Akaassa -hanke

Makeeta harrastamista Akaassa -hanke toteuttaa Harrastamisen Suomen mallia Akaan kaupungissa. Hankkeen tarkoitus on järjestää laadukasta harrastustoimintaa kaikissa Akaan peruskouluissa lukuvuonna 2021–22. Harrastukset järjestetään koulupäivän jälkeen koulun tiloissa tai koulun läheisyydessä. Toiminta on osallistujille maksutonta.

Hankkeessa toteutuvien harrastusryhmien lähtökohtana on oppilaille tehty kysely, jonka avulla selvitettiin, mitä oppilaat tahtoisivat harrastaa. Kouluihin toteutuneita harrastusryhmiä on esimerkiksi parkour, media, valokuvaus, teatteri, kuntosali, futsal, eräkerho, frisbeegolf, bändikerho ja koodaus.

Suurin osa harrastusryhmistä alkoi syyskuussa 2021, viikolla 37. Kevätkauden 2022 harrastusryhmien aloitus oli viikolla 3 ja 4.

Ilmoittautuminen koulukohtaisiin harrastusryhmiin tapahtuu täällä. Lisätiedot ja ilmoittautumisohjeet on lähetetty koululaisille ja huoltajille Wilman kautta.

Jokaiseen akaalaiseen kouluun on nimetty oma harrastusvastaava koulun omasta henkilökunnasta. He vastaavat koulukohtaisesti käytännön järjestelyistä ja toimivat oman koulunsa asiantuntijoina.

Katso esittelyvideo Akaan harrastusryhmistä.

Toijalan yhteiskoulun Media -harrastusryhmän yhdessä tekemä Mieli -lyhytelokuva.

Lisätietoja antaa hankekoordinaattori Marika Yli-Ollila,

p. 040 3356388,

marika.yli-ollila@akaa.fi

Makeeta harrastamista Akaassa -logo, jonka keskellä on vihreä pallo, jonka sisällä on iloinen ampiainen