Asiointiliikenne jatkuu kesän loppuun asti normaalisti - Akaan kaupunki

Asiointiliikenne jatkuu kesän loppuun asti normaalisti

Akaan kaupungin asiointiliikenteen linjat Viiala–Toijala ja Kylmäkoski–Toijala liikennöivät normaaliin tapaan elokuuhun asti.

Akaan kaupunki on yhteistyössä Matkahuollon kanssa valmistellut uudenlaista kutsukyytijärjestelmää, joka tulee korvaamaan nykyisen asiointiliikenteen linjat elokuussa. Uuden kutsukyytipalvelun oli alun perin määrä käynnistyä jo 20.6., mutta palvelun lanseerausta jouduttiin järjestelmän teknisistä ongelmista johtuen lykkäämään elokuulle. Uudessa järjestelmässä autot eivät enää kierrä viikonpäivästä riippuen vaihtuvaa reittiä, vaan kyyti tilataan tarpeen mukaan joko puhelimitse palvelunumeroon soittamalla tai Matkahuollon Reitit ja Liput -mobiilisovelluksella. Kutsukyytipalvelua voi jo nyt kokeilla Porvoossa (Kyläkyyti), Uudessakaupungissa (Ukikyyti) ja Riihimäellä (R-kyyti).

Uuteen kutsukyytijärjestelmään siirtymisestä tiedotetaan erikseen Akaan kaupungin verkkosivuilla, sanomalehdissä sekä asiointiliikenteen autoissa heti, kun lopullinen palvelun käynnistämisen päivämäärä on varmistunut.

Lisätietoja:

Sakari Kestinen
040 335 3537
sakari.kestinen@akaa.fi