Tervetuloa Akaan pääkirjastoon omatoimiaikana - Akaan kaupunki

Tervetuloa Akaan pääkirjastoon omatoimiaikana

Akaan pääkirjastossa voit nyt asioida myös omatoimiaikana. Pääkirjaston tilat ja aineistot ovat tällöin asiakkaiden käytössä itsepalveluna. Omatoimiajat ovat ma-ti klo 10-12, ke 16-19, to 10-12, pe 16-18, la-su 10-14. Kirjaston palveluajat, jolloin henkilökunta on paikalla, pysyvät ennallaan.

Omatoimiaikana voit lainata ja palauttaa automaateilla, noutaa varauksia, käyttää kirjaston tietokoneita, lukea lehtiä ja käyttää tiloja työskentelyyn. Kirjastossa on maksuton langaton verkko, joka mahdollistaa myös omien laitteiden käytön. Omatoimiaikana ei ole mahdollista kopioida, tulostaa, skannata tai maksaa maksuja.

Omatoimikirjaston asiakkaana tarvitset PIKI-kirjastojen kirjastokortin ja PIN-koodin. PIN-koodi on sama, jota käytät verkkokirjastossa ja automaatilla. Luet kirjastokorttisi kortinlukijalla kirjaston ulkopuolella ja näppäilet PIN-koodin. Kirjastokortti on henkilökohtainen ja jokaisen on kirjauduttava sisään omalla kortillaan, lukuun ottamatta saman perheen jäseniä. Kirjastokortin ja PIN-koodin saat tarvittaessa kirjastosta palveluaikana.

Lisätietoa pääkirjaston omatoimiajasta saat kirjastosta ja löydät linkistä Omatoimiaika Akaan pääkirjastossa ja kirjastojen aukioloajat tästä linkistä.