Miten raha- ja digipelaaminen näkyy arjessasi? Kerro meille kokemuksistasi! - Akaan kaupunki

Miten raha- ja digipelaaminen näkyy arjessasi? Kerro meille kokemuksistasi! 

Miten raha- ja digipelaaminen näkyy arjessasi? Mistä hakisit paikkakunnallasi apua, jos oma tai läheisesi pelaaminen aiheuttaisi huolta? Kerro meille vastaamalla kyselyyn pelihaitoista ja niihin saatavilla olevista palveluista.

Kyselyssä kerätään tietoa raha- ja digipelaamiseen liittyvien haittojen yleisyydestä Pirkanmaalla ja asukkaiden kokemuksia siitä, mistä he hakisivat tai olisivat hakeneet apua ongelmalliseen pelaamiseen. Kyselyyn vastaaminen vie sinulta noin 10 minuuttia ja voit täyttää sen

  • sähköisesti osoitteessa https://link.webropol.com/s/pelihaitat
  • tai täyttämällä paperisen kyselylomakkeen, jonka löydät Akaan hyvinvointikeskuksen infosta ja Urjalan terveysaseman odotusaulasta.

Kysely toteutetaan anonyymisti ja luottamuksellisesti niin, ettei yksittäistä vastaajaa voi tunnistaa vastauksista. Kyselyyn vastaaminen on sinulle vapaaehtoista eikä siihen vastaaminen tai vastaamatta jättäminen vaikuta oikeuteesi saada palveluja tai palveluiden sisältöihin.

Kyselyn tuloksia voidaan hyödyntää palvelujen kehittämisessä Pirkanmaan hyvinvointialueella. Kyselyn toteuttavat Rahapeliongelman hoidon ja tuen alueellinen tuki (Aluetuki) ja Pelituki. Kysely on suunniteltu yhteistyössä Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen kanssa.

Vastausaikaa on 20.11.2022 asti. Kiitos vastauksestasi!