Tutustu yritystarinoihin - Akaan kaupunki

Tutustu yritystarinoihin

Meillä on Akaassa runsaasti yrityksiä, joita emme kaikki vielä tunne. Tällä sivulla sekä uutiskirjeissämme haluamme tuoda niitä tutuksi pienten yritys- ja palvelutarinoiden muodossa. Jos haluat kertoa oman yritystarinasi, ole meihin yhteydessä tarinan ja kuvan kera.

Lingua Coach: Englannin kielen taidot uusiin ulottuvuuksiin!

(Kesäkuu 2023)

Tarvitsetko varmuutta sujuvaan englannin kielen käyttöön työympäristössä, vapaa-aikana ja kaikenlaisessa suullisessa kommunikoinnissa? Lingua Coach on uusi paikallinen yritys, joka tarjoaa yksilöllisiin tarpeisiin räätälöityä englannin kielen valmennusta kannustavassa ilmapiirissä. Valmennus sopii niin yksilöille kuin yrityksillekin.

Valmennusta annetaan sekä etänä että kasvokkain. Alla on kolme esimerkkitilannetta, joissa Lingua Coachin valmennus voisi auttaa.

  1. Mikon englannin kielen sanavarasto on melko hyvä ja hän ymmärtää englantia hyvin, mutta hänellä on vaikeuksia tuottaa sujuvaa puhetta spontaanisti.
    • Mikon kanssa sovitaan tavoitteet ja autetaan häntä kehittämään englannin kielen suullisia taitoja. Valmennuksen ansiosta Mikon itsevarmuus kohenee nopeasti englannin kielen käyttäjänä kansainvälisessä kanssakäymisessä.
  2. Marja on vastuussa myyntitiimistä, joka on laajentamassa KV markkinoihin. Myyntihenkilöt eivät ole vielä tottuneet puhumaan englantia asiakkaiden kanssa.
    • Selvitetään tiimin täsmälliset tarpeet ja tarjotaan tiimin jäsenille vuorovaikutuksellisia ryhmätapaamisia, joissa mahdollisuuksien mukaan simuloidaan aitoja asiakastapaamisia. Valmennuksen seurauksena tiimin jäsenet kommunikoivat luontevasti asiakkaiden kanssa.
  3. Timo työskentelee kansainvälisessä yrityksessä, jonka päätoimisto on Yhdysvalloissa. Hän tuntee englannin kieliopin hyvin ja hallitsee oman alansa termit, mutta hänestä tuntuu vaikealta keskustella luontevasti amerikkalaisten työtovereiden kanssa.
    • Autetaan Timoa tulemaan tietoisemmaksi kulttuurieroista ja niiden vaikutuksista kommunikointiin. Tämän lisäksi harjoitellaan keskustelua ja asiointia tilanteissa, jotka heijastavat mahdollisimman realistisesti hänen työssänsä tapahtuvia vuorovaikutustilanteita.

Lingua Coachin taustaa

Peter Launonen vihreän pensasaidan edessä.Lingua Coachin idea perustuu omaan kansainväliseen kokemukseeni sekä opetustehtävissä että asuessani eri maissa ja kulttuureissa, mm. Australiassa, Espanjassa ja Etelä-Koreassa, ja nyt myös Suomessa. Opettaessani englantia olen huomannut selkeästi miten vahvasti kulttuuri ja paikalliset tavat vaikuttavat siihen, miten kieltä käytetään ja ymmärretään, eikä kielen ja kieliopin hyvä hallitseminen välttämättä johda sujuvaan puhekielen käyttötaitoon. Olen erityisesti kiinnostunut monikielisyydestä, ja olen parhaillaan valmistelemassa väitöskirjaa kaksikielisestä opetuksesta. Minua motivoi vahvasti yksilöiden kielitaidon kehittämisen tukeminen, jolla on positiivinen vaikutus myös yritysten toimintaan.

Kiinnostuitko? Ota rohkeasti yhteyttä Lingua Coachiin.

Yrityksen perustaja,
Peter Launonen
info@linguacoach.fi
0466 308 991

Lingua Coachin kotisivut

Tampereen Viherrakennus Oy: Pihasuunnittelua ja viherrakentamista

(Huhtikuu 2023)

Olemme Akaalainen vihersuunnitteluun ja viherrakentamiseen keskittynyt yritys. Suunnittelemme ja toteutamme piharakentamishankkeita yksityisasukkaille, taloyhtiöille, rakennusliikkeille ja julkishallinnollisille tilaajille. Toteutamme isoja hankkeita, mutta myös pieniä kohteita. Kaikki kohteet ovat merkityksellisiä. Meillä on vahva tietotaito viherrakentamisen ja -suunnittelun erityisosaamiseen.

Yrityksemme nimi viittaa Tampereelle, mutta silti olemme vahvasti Akaalainen yritys. Yrityksen päätoimialue on toki Tampereen kasvukeskuksessa ja myös Hämeenlinnan ympäristössä. Olen kuitenkin alun perin Akaalainen ja tein paluun tänne vuonna 2020 rakentaessamme talon Toijalaan. Samalla siirtyi yritys sen toimintoineen Akaaseen. Akaa on ollut erittäin hyvä sijainti organisoida toimintaa Tampereen ja Hämeenlinnan suuntaan – puolestavälistä kumpiakin toimipisteitä. Suunnittelu- ja rakennusprojekteja on joka vuosi mahtunut myös Akaaseen ja onneksi koko ajan kasvavissa määrin. Näin me juuri haluammekin.

Työllistämme tällä hetkellä 29 vakituista työntekijää. Osa työntekijöistämme asuu Akaassa ja siksi myös kasvava halu tehdä enemmän töitä myös tänne kotipaikkaan paikallisten osaajien voimin.

Miksi piharakentaminen ja suunnittelu kannattaa?

Puutarha, jossa laattapolku kulkee vihreiden pensaiden ja ruskeiden piharakennusten vieressä.TV:stä tulee nykyään useita erilaisia piharakentamisohjelmia. Ne mm. ovat vaikuttaneet alaan merkittävästi, sillä yksityispihojen ammattimainen rakentaminen on kasvanut todella paljon viimeisen kymmenen vuoden aikana. Nykyään kotipiha ja puutarha nähdään entistä enemmän talon luonnollisena jatkumona. Enää ei riitä se, että pihalla on nurmikkoa ja pakolliset omenapuut, vaan pihan toiminnot halutaan suunnitella ja organisoida siten, että ne parhaalla tavalla palvelevat asujan tarpeita. Tällöin ammattimainen suunnittelu ja rakentaminen nousevat tärkeään osaan.

Vaikka pihasuunnittelu ja piharakentaminen ei rakettitiedettä ole, niin ainakin sen voi sanoa olevan insinööritiedettä. Eli suunnitteluratkaisuissa on hyvä hahmottaa eri tilatarpeet ja tilojen muodostuminen, pakolliset kaavalliset määräykset, asukkaan omat halut ja toiveet pihan suhteen, kasvillisuuden kerroksellisuus ja kasvupaikkavaatimukset. Tässä vain muutamia asioita mainitakseni. Rakentamispuolella puolestaan on syytä tiedostaa, miten nämä asiat rakennetaan laadukkaasti siten, että ne kestävät vuosien käytön. Mitkä ovat tarvittavat rakennekerrokset? Miten tukimuurit rakennetaan, jotta ne kestävät maanpaineen? Miten vedet käsitellään tontilla ja miten ne voisi hyödyntää? Miten pihan mahdollinen routivuus huomioidaan ja mihin rakenteisiin se vaikuttaa? Nämä kaikki ovat tärkeitä kysymyksiä ja keskeisiä asioita, kun halutaan rakentaa laadukasta ja kestävää pihaa, jonka halutaan kestävän vuosikymmenet.

Ottakaa rohkeasti yhteyttä, niin keskustellaan tarpeistanne. Suunnitellaan ja rakennetaan Akaasta hieman vihreämpi.

Tampereen Viherrakennus Oy
Murrontie 10
37800 AKAA
www.tampereenviherrakennus.fi
Löydät meidät myös Facebookista.

Rakentavin terveisin:

Tero Ilomäki
Yrittäjä ja toimitusjohtaja
Tampereen Viherrakennus Oy
puh 044 529 6618
tero.ilomaki@tampereenviherrakennus.fi

Tampereen Viherrakennuksen logo.

Tästä eteenpäin löytyy yritystarinoita, joita olemme julkaisseet vuosien 2020-2021 aikana. Huomioithan, että osa tiedoista on voinut muuttua.

Persoonallisia naistenvaatteita

Pellavatehtaan tarina käynnistyi, kun pidimme vuonna 2011 Korukoru OUTLETtia Akaanportin yritystalossa. Huomasimme, että naapurissa on Toijalan paras tontti rakentamatta. Muutama vuosi pyörähti suunnitelmaa hioessa, mutta alkuvuodesta 2018 käynnistyivät uuden toimitilan rakennustyöt. Heinäkuussa avautuivat ovet!

Pellavatehdas on omaleimainen naistenvaateiden suurmyymälä, persoonallinen vaihtoehto ketjuliikkeille ja marketeille. Meillä on Suomen suurin valikoima naisten pellavavaatteita ja paljon muita ihanuuksia kuten neuleita, viskoositunikoita ja -mekkoja, farkuja… Jokaiselle löytyy jotakin, myös isoja kokoja. Valikoimassamme on rentoja ja mukavia, ajattomia vaatteita kaikissa ihanissa väreissä. Ja pukeutumistyylit ovat edustettuina naisellisen klassisesta boheemiin.

Meillä on ihania asiakkaita ympäri Suomen ja tänne on helppo saapua kauempaakin. Monet poikkeavat aina ohi kulkiessaan, toiset saapuvat varta vasten ystävien kanssa. Pellavatehdas on houkutteleva matkakohde ryhmille ja perheille. Tunnelmallinen Kahvila-Konditoria Hanilla avasi saman katon alla kesäkuussa 2021 ja lisää Pellavatehtaan vetovoimaa herkullisilla tuoksuillaan.

Myymälämme on avoinna joka päivä osoitteessa Sirkesalontie 1, Akaa. Tervetuloa!

www.pellavatehdas.fi

Jos Pellavatehtaan vaatemyymälä on persoonallinen vaihtoehto ketjuliikkeille, niin sitä on kahvilakin samoissa tiloissa. Kahvila on keväällä alun alkujaan suunniteltu edukseen erottuvaksi ja tunnelmalliseksi kohtaamis- ja pysähtymispaikaksi.

Yrittäjänä kahvilalla toimin minä, Henriikka ja lisäkseni teitä kahvilalla palvelevat ihanaiset Arja ja Meri. Maskien takana teitä palvellaan aina hymy huulilla, sillä asiakkaat ovat tämän jutun suola.

Kahvila on varsin persoonallinen niin sisustukseltaan kuin valikoimaltaankin. Tuotteet meillä tehdään itse ja parasta onkin kun, asiakas tiedustelee, mistä vitriinin herkut tulee, saan ylpeänä todeta että ihan itte tein! Valmistaessa pyrimme huomioimaan mahdollisimman laajalti yleisimpiä erikoisruokavaliota.

Päivittäin tarjolla on makeita ja suolaisia leivonnaisia, tuoretta pullaa, erikoiskahveja sekä ruoka-annoksia isompaan nälkään. Arkisin tarjolla myös lounasta klo 11-14. Olemme tuoneet Toijalaan myös mahdollisuuden viikonloppuherkutteluun, sillä järjestämme brunssin kahvilassamme kuukausittain.

Hanillalla keskiössä on asiakas ja kuulemme mieluusti toiveita asiakkailta. Valmistamme herkkuja myös tilauksesta joka tilanteeseen. Tarvitset sitten tarjottavia kokouspöytää, illanistujaisiin tai sukujuhliin, on kaipaamasi osoite www.hanilla.fi.

Ystävällisin terveisin,
Henriikka
Kahvila-Konditoria Hanilla
Puh. 050 357 9789
Sirkesalontie 1, 37800 Akaa

Kakkupaloja lautasella

Kahvila-Konditoria Hanillan palvelutiski

Hei, olen sisustussuunnittelija Tuuli Joensuu ja olen yhden naisen yrityksen, Uuma Design Oy:n, kasvot. Uuma Design Oy tarjoaa sisustuspalveluita yrityksille ja yksityisille Etelä-Suomen alueella.

12 vuotta sitten perustin oman sisustussuunnittelutoimiston. Vuosien aikana olen saanut olla mukana monessa mielenkiintoisessa projektissa, joista viimeisimpänä (kevät 2021) voidaan mainita Ikaalinen SPA:n sisustussuunnittelu. Koulutukseltani olen muotoilija ja koulutukseni näkyy työssäni kaluste- ja tekstiilisuunnittelussa.

Minua voi tavata kotonani Akaassa, toimipisteelläni Tampereen Finlaysonin alueella tai sopia kotikäynti sisustettavaan kohteeseen. Teen mielelläni kaikenlaisia sisustamiseen liittyviä projekteja; julkitiloista ja ravintoloista koko kodin sisustuksiin. Erikoisosaamiseni löytyy märkätilasuunnittelusta ja kovien materiaalien valinnoista. Intohimoni on jugend-ajan kohteet, joiden saneerauksissa olen saanut vuosien aikana olla mukana.

Minut voi kutsua konsultaatiokäynnille tuntiveloitteisesti, jolloin räätälöin sisustustarjouksen asiakkaan tarpeiden mukaan, asiakkaan toiveet ja kohteen tarkasti kartoittaen. Sisustussuunnittelu etenee yleensä hyväksytyn tarjouksen jälkeen mittakäynnillä ja siitä tilan layout-suunnitteluun sekä ideaplanssien tekoon. Ideoiden ja valittujen materiaalien hyväksymisen jälkeen koostetaan varsinaiset sisustussuunnitelmat; sisältäen tilasuunnitelmat eli pohjakuvat ja seinäprojektiot, valaistuskaaviot, tekstiilisuunnitelmat, materiaaliluettelot sekä työtapaselosteet. Työhöni sisältyy myös hyvin usein työmaakäynnit, palaverit asentajien ja tavarantoimittajien kanssa.

Kauttani on myös mahdollista tilata kaikki remontissa käytettävät sisustusmateriaalit, kalusteet ja valaisimet. Malleja sisustusmateriaaleista minulla on valtavasti ja tilaan asiakkailleni mallipaloja uutuuksista mielelläni. Ehdotan rohkeasti uusia materiaaleja ja ideoita sisustuksiin, sillä tuon maahan mielenkiintoisia eurooppalaisia sisustusuutuuksia. Kauttani löytyy verkostot muihin rakennusalan suunnittelijoihin ja tekijöihin, puuseppiin ja ompelijaan.

– Tuuli <3

Yhteystiedot:
Uuma Design Oy / Tuuli Joensuu

Akaassa käyntiosoite:
Katajantie 13, 37800 Akaa

Tampereella käyntiosoite:
Sisustuskonttori / Uuma Design Oy
Finlaysoninkuja 8 (katutaso), 33210 Tampere

Sähköinen portfolioni löytyy osoitteesta:
https://uumadesigntuuli.pb.online

te. 045 321 0044
tuuli@uumadesign.fi
www.uumadesign.fi

Sisustussuunnittelija Tuuli Joensuu

Voimistelusta eväät yrittäjyyteen

Ihana, lämmin kesäpäivä ja Toijalan tori. Keskustapulun kujerrus Senioritalon katon reunalla, auringonsäteen lämpö poskella. Valitsisitko tänään Appelsiinikrokantti- vai Vanhanajan suklaa jäätelön?

Keväällä 2019 voimistelimme akaalaisen voimisteluseuran, Toijalan Voimistelu ja Liikunta (ToVoLi Ry) Fiore-kilpajoukkueessa. Kesätyöt olivat 13-15-vuotiaille tytöille kiven alla. Yhden joukkuelaisemme äiti ehdotti meille, että alkaisimme pitää Akaan jäätelökioskia. Innostuimme ideasta heti ja aloitimme vanhempiemme avustuksella perustamaan toiminimeä ja hankkimaan Y-tunnuksia. Joukkueesta yrittäjiksi alkoi seitsemän voimistelijaa. Avasimme oven elämämme ensimmäiseen kesätyöpaikkaan pääsiäisenä 2019. Oli haastavaa olla elämän ensimmäisessä kesätyössä ja samalla yrittäjinä melkoisen nuorina ja koko pitkän kesän. Saimme kuitenkin apua verottajalta ja paikallisilta yrityksiltä, kuten esimerkiksi pankista ja vakuutusyhtiöstä. Suoritimme hygieniapassit, osallistuimme Unileverin Hymyn resepti -koulutukseen ja saimme hyvän perehdytyksen työhön edelliseltä yrittäjältä.

Yhteensovitimme koulun, voimistelun ja jäätelökioskin työt. Vanhempamme auttoivat meitä käytännön asioissa; esimerkiksi tavaroiden hankinnoissa, koska meillä ei vielä ollut ajolupaa tai -korttia. Paikalliset ihmiset ottivat kioskin hyvin vastaan ja ostivat paljon jäätelöä. Kiitos siitä! Olemme saaneet paljon positiivista palautetta ystävällisestä palvelusta, se lämmittää mieltä ja auttaa meitä jaksamaan.

Kesällä 2020 ja 2021 meitä jatkoi yrittäjinä neljä tyttöä. Silloinen voimistelujoukkueemme hajosi, mutta jatkamme kaikki edelleen voimistelua tai valmentamista ToVoLi:ssa. Eli edelleen yhteensovitamme voimistelua ja yrittäjyyttä. Työ on meille jo tutumpaa ja muistammekin monen asiakkaamme vakitilauksen 🙂

Maailman parhaasta kesätyöpaikasta olemme saaneet paljon oppia asiakaspalvelusta, tilausten tekemisestä, työvuorolistojen tekemisestä, vastuullisuudesta, rahan käsittelystä ja kirjanpidosta. Positiivisten asiakaskohtaamisten myötä olemme tulleet rohkeammiksi ja aloitekyvykkäimmiksi sekä pitkäjänteisimmiksi nuoriksi. Yrittämisestä on ollut hyötyä myös opiskelussa ja olemme saaneet ymmärrystä moneen asiaan.

Helpotamme hieman valintaa; tänään päivän makuna suosittelemme kesän uutuutta, Marabou appelsiinikrokanttia. Olkaa hyvä!

Aurinkoista kesää toivottaen jäätelökioskin tytöt; Amanda, Iida, Reetta ja Siiri

Ps. kesävinkkinä maistuvan muistamisen voit lahjoittaa omalle asiakkaallesi jäätelölahjakortin muodossa! Myymme kioskista suurempiakin määriä lahjakortteja yrityksesi asiakasmuistamiseen tai lahjaksi omalle läheisellesi. Olethan yhteydessä!

Akaan jäätelökioskin löydät Toijalan torin laidalta osoitteesta Kirkkotori, Akaa

Akaan jäätelökioski facebookissa

Jäätelötötterö ja lahjakortteja

GoPark LogoELÄMYSPUISTO GOPARK

Mikko on pitkän linjan paikallisyrittäjä, jolla on noin 20 vuoden yrittäjätausta. Heinillä puolestaan on vankka kokemus erilaisten ryhmien ohjaustoiminnasta yhteisöpedagogina. Myös yrittäjäperheen jälkikasvua on kouluttautunut liikunnan ja ohjauksen pariin. Toijalalaiset Mikko ja Heini nauttivat liikunnasta, luonnosta, vesistöstä ja aktiivisesta elämäntavasta. Esimerkiksi suppailu on kuulunut vapaa-aikaan harrastusmielessä jo pitkän aikaa.

Yrittäjäpariskunnan haavena on ollut tarjota ja järjestää elämysliikuntaa yhdistämällä monipuoliset aktiviteetit paikallisen luonnon tarjoamiin mahdollisuuksiin. Paikallisyrittäjänä Mikko on seurannut alueen kehitystä ja viime vuosina intohimoksi on muodostunut elämyspalveluiden tuottaminen ja Toijalan satama-alueen kehittäminen. Ideat toiminnan järjestämiseen on lähtenyt etenemään perheen harrastustoiminnasta. Toijalan Sataman alueen kehittäminen osui mainioon saumaan oman elämäntilanteenkin vuoksi ja siitähän asiat lähtivätkin rullaamaan vauhdilla eteenpäin heti ensimmäisistä yhteydenotoista Akaan kaupunkiin päin.

GOPARKIN ARVOT JA MISSIO

GoPark, ainutlaatuinen elämyspuisto, jossa kaikki palvelut vesipuistosta suppailuun, maastopyöräilyyn, retkeilyyn ja retkeilymajoituspalveluihin ovat paketoituna yhteen paikkaan ja helposti saavutettavissa. GoParkin arvoja ovat henkilökohtainen palvelu ja ystävällinen ilmapiiri. Tavoitteena on tarjota vierailjoille kokemuksia, jotka muistetaan vielä vuosien päästä.

Elämyspuisto GoPark, Toijalan satama, Kangassaarentie 14, Akaa

Tutustu GoParkin palveluihin nettisivuilla
Voit tehdä elämysostoksia GoParkin verkkokaupassa
GoPark Facebookissa

Mies suppilaudalla järvellä

Valoria Oy: Tuottaako viestintäsi arvoa asiakkaalle?

Mitä ei Googlesta tai digitaalisilta kanaviltasi löydy, sitä ei tutkimusten mukaan ole asiakkaille olemassa. Jätätkö tästä huolimatta kertomatta asiakkaillesi olennaisia asioita osaamisestasi, näkemyksestäsi, tuotteistasi tai palveluistasi tai kerrotko ne tavoilla, jotka jättävät asiakkaan kylmäksi?

Yritykseni Valoria Oy on perustettu, jotta sinä voisit viestiä vaikuttavammin ja saavuttaa sen, mitä tavoittelet. Tämän asian parissa olen itse tehnyt töitä jo reilun vuosikymmenen. Kokemusrepussani on koko suomalainen yhteiskunta kuntasektorista valtionhallintoon, vientiteollisuuteen ja kotimaiseen asiantuntijaliiketoimintaan. Uskoisin, että pystyn auttamaan sinuakin.

Olen kirjoittanut aiheesta myös kaksi kirjaa, jotka ovat oppikirjoina suomalaisissa korkeakouluissa. On suuri kunnia olla vaikuttamassa alalle tuleviin viestinnän ja markkinoinnin ammattilaisiin tätä kautta. Kirjojen avulla voit kehittää itsenäisesti viestintää ja markkinointia entistä tuloksellisemmaksi, yhdellä sanalla asiakaslähtöisemmäksi. Linkin ja alennuskoodin uusimman kirjan hankintaa varten löydät jutun lopusta.

Jos taas haluat kumppanin kehittämään viestintää kanssasi, meiltä saat apua esimerkiksi asiakaslähtöisten liiketoimintastrategioiden, verkkosivuston sisältöjen kehittämiseen sekä viestinnän ja markkinoinnin suunnitelmien tekoon ja niiden toteuttamiseen tuloksellisesti.

Eniten hyödyt meistä silloin, kun olet valmis uudistamaan viestintääsi asiakkaidesi parhaaksi ja kerrot meille avoimesti sekä tavoitteistasi että haasteistasi. Me etsimme sinulle ratkaisun ketteränä tuntityönä tai kiinteänä projektina. Suosituimpia palveluitamme ovat asiakasymmärrykseen sekä strategiseen viestintään liittyvät koulutukset, sparraukset ja työpajat, mutta paljon me tuotamme myös suunnitelmia sekä sisältöjä eri kanaville.

Osaamisemme on vankkaa ja asenteemme kuin sinulla: täydellä sydämellä kohti tavoitettasi. Asiakkaamme palkitsevat meitä pitkillä asiakassuhteilla, ihanalla palautteella ja korkeilla keskiarvoilla koulutuksistamme.

Jos siis tarvitset apua vaikuttavampaan viestintään, ota yhteyttä matalalla kynnyksellä. Ideoita ja inspiraatiota löydät somekanaviltamme – liittymällä seuraajaksemme pääset mukaan strategisen, asiakaslähtöisen viestinnän maailmaan!

Valoria Oy:n kotisivut
Valoria LinkedInissä
Valoria Facebookissa
Valoria Twitterissä
Strategiasta viestimässä -yhteisö LinkedInissä

Minut löydät kaikista edellisistä tunnisteella @KatiKeronen, verkostoidun mielelläni! Puhelimeen vastaan numerossa 040 576 1704 ja sähköposti tulee perille osoitteella kati.keronen@valoria.fi.

PS. Jos innostuit ja haluat siirtyä kirjaostoksille, uusimman kirjani Sisältöstrategia voit hankkia omaksesi AlmaTalentin verkkokaupasta -30% alennuksella koodilla SISTRAETU.

Valoria Oy:stä Kati Keronen kuvassa

Paikallinen LED-valaistuksen kumppani suunnittelusta tuotteisiin

Olemme akaalainen LED-valaistusyritys ja olemme toimineet monipuolisesti LED-valaistuksen alalla jo vuodesta 2009 – aina Akaasta käsin. Palveluihimme kuuluvat toimivien LED-valaistusratkaisujen lisäksi valaistussuunnitelmat ja tarvittaessa asennuspalvelut verkostomme avulla. Suurin osa kokoonpanostamme tapahtuu Toijalan keskustassa sijaitsevan toimipisteemme tuotantolinjoilla.

Toimimme myös valaisimien sopimustuottajana jolloin voimme suunnitella ja valmistaa tai etsiä tuotteet asiakkaalle tilauksesta.

Projektit alusta loppuun ammattitaidolla

Toimimme kumppanina Suomessa ja ulkomailla toimiville yrityksille tarjoamalla mittatilausratkaisut suunnittelusta ja konsultoinnista aina toteutukseen ja tuottamiseen asti. Palveluihimme kuuluvat myös valaistussuunnittelu, kattava ja alati päivittyvä LED-tuotteisto sekä niiden asennus.

Hankimme valmistamiimme tuotteisiin komponentit laajasta kansainvälisestä alihankkija- ja toimittajaverkostostamme aina asiakkaan etujen ja vaatimuksien mukaisesti.

Hoidamme projektit, niin pienet kuin suuret, kokonaisvaltaisesti ammattitaidolla alusta loppuun.

Luotettava kumppani mittatilausratkaisuihin

Tarjoamme mittatilauspalvelua, jossa asiakkaiden tarpeet otetaan erityisesti huomioon. Autamme ideoinnissa sekä suunnittelemme ja tuotamme ideat valmiiksi tuotteiksi.

Laadukkaiden ja asiakkaidemme tarpeiden mukaisten valaistusratkaisujen luominen on osa arvoketjuamme. Jatkuva tuotekehitys takaa asiakkaillemme parhaat mahdolliset valaistusratkaisut myös mittatilaustuotteissa.

Käy katsomassa videomme YouTubesta

Löydät meidät myös Facebookista ja LinkedInistä

Yhteistyöterveisin,

Samuli Sainio
Toimitusjohtaja
040 039 2243
samuli@finlight.fi

Finlight Group Oy 
Valtatie 10
37800 Akaa

Kuvassa kokoonpannaan HD-FL Marine Grade LED-valonheittimiä Akaan tuotantolinjalla
Kuvassa kokoonpannaan HD-FL Marine Grade LED-valonheittimiä Akaan tuotantolinjalla. Marine Grade -tuotteet ovat suunniteltu satama- ja nosturivalaistukseen. Nämä järeät yksilöt lähtivät Ranskaan satamavalaisimiksi.

 

Hei,

olen Minna Ojanen Artisalin saliemäntä ja yrittäjä. Olen ompelualan artesaani, tuotekehittäjä, palvelumuotoilija ja koulutan sisustustekstiilisuunnittelua ja valmistusta. Toimin myös näyttötutkintojen arviointitehtävissä sekä sisustus- että yritysalan opiskelijoille.

Artisalilla työskentelee itseni lisäksi tyttäreni Neea Sipiläinen ja salikoira Aku. Neea on koulutukseltaan luonnovaratuottaja ja hän on myös hyvin luova ja idearikas käsityöläinen. Aku-koira pitää huolta ruokatauoista ja taukoliikunnasta sekä haukkuu asiakkaat.

Artisali on yhteisöllinen suunnittelu -ja valmistustila tekstiilialan ammattilaisille. Euroopan mittakaavassa olemme ainutlaatuinen yhteisö, koska ainoastaan Torinosta voit löytää samanlaisen mahdollisuuden.

Tarjoamme sinulle siis vuokrattavaksi työtilaa, koneita ja laitteita ja muita tarvikkeita oman projektisi tarpeen mukaan. Vaihtoehtoja on monia, voit esimerkiksi tulla vain päiväksi, isomman projektin kanssa muutamaksi viikoksi tai ostaa kuukausijäsenyyden.

Työtilassa on käytössäsi työpisteen lisäksi koti- ja teollisuuskoneita sekä ompelimossa tarvittavia muita työkaluja. Isot leikkuupöydät helpottavat materiaalien käsittelyä ja keskeneräisille töille on omat lukolliset tilat. Ammattikirjallisuutta on myös runsaasti käytettävissä ja materiaalihankinnat voi ostaa jäsenetuhintaan. Työtilassa on yhteiskäytössä oleva pieni viihtyisä keittiö ja alakertaan on kevään aikana valmistumassa tyylikäs kokoustila, joka on myös vuokrattavissa.

Yhteisöllisyyden etuna on laajat verkostot ja yhteistyö monien eri alojen ammattilaisen kanssa. Tarpeen vaatiessa voit jakaa isommat tilauksen myiden yrittäjien kesken. Yhteisössä on kiva ja helppo jakaa ajatuksia, ideoita ja neuvoja, mutta mahdollisuus myös itsenäiseen ja omassa rauhassa toimiseen on olemassa.

Kaikki Artisalissa työskentelevät saavat yrityksensä näkyviin yhteisille kotisivuille, jotka julkaistaan helmikuussa 2021. Jokaisella on myös mahdollisuus kirjoittaa omasta yrityksestään Artisalin yhteiseen blogiin.

Tiloissamme toimii tällä hetkellä Sisustus Atelier Miwall Oy, joka palvelee sekä yritys-,että kuluttaja-asiakkaita sisustustekstiiliasioissa. Miwall suunnittelee, valmistaa ja myy sinulle sisustustekstiilikokonaisuuksia, verho- ja taulukiskojärjestelmiä ja saat niille myös asennuspalvelun. MiWallissa valmistuu kotien verhot ja muutkin tekstiilit, mutta myös julkisten tilojen vaativat tekstiilihankinnat onnistuvat Miwallin kautta. Laaja tilauskangasmallisto takaa onnistuneet ja toimivat ratkaisut ammattitaitoisen ompelutyön kanssa.

Alakerran viihtyisässä Kutomossa on neljät kangaspuut. Kangaspuille ovat tervetulleita myös kuluttaja-asiakkaat, joilla on taito jo hyppysissä. Yrittäjä Päivi Korteniemi vastaa kutomon vuokrauksesta.

Vaate-ja korjausompelulle on ollut paljon kysyntää, olisitko sinä ammattitaitoinen ompelija yrittäjä, joka haluaisi mukaan iloiseen joukkoomme…

Yhteystiedot

ArtiSali
Minna Ojanen
Hietastentie 7, 37800 Akaa
0400801577
minna@miwall.fi

Sisustus Atelier Miwall Oy:n henkilöitä ja koira

Meistä luodaan mielikuva ensivaikutelma perusteella useita kertoja päivässä. Pieni perehtyminen väreihin ja pukeutumiseen voi olla iso menestystekijä työ- ja yksityiselämässäsi. Tässä asiassa autan sinua mielelläni.

Olen Maria Valtonen pukeutumisneuvoja (EAT) ja värikonsultti (Beauty Colors). Olen toiminut Vaateliike Huuskan yrittäjänä vuoden 2014 alusta. Muutaman vuoden kuluttua juhlimme siis 10-v. juhlia. Koen, että minun kutsumukseni on palvella asiakkaita. Nautin työstäni ja toivottavasti se myös näkyy. Pidän tärkeänä, että asiakas tuntee olonsa kotoisaksi ja lähtee liikkeestä hymy huulillaan.

Itseni lisäksi liikkeessä häärää välillä myyjä Marjo ja Ompelija Kirsi. Kirsin yritys Kirsilla tekee kaikki tarvittavat korjaukset ja muut ompelut. Tarjoamme sinulle asukokonaisuuksia arkeen ja juhlaan. Valikoimistamme löytyy vaatteiden lisäksi kenkiä, koruja, kylpytuotteita ja pientä kivaa kotiin.

Pidän liikkeessä myös naisten iltoja. Voit varata illan ystäviesi tai työkavereidesi kanssa. Illan aikana jutellaan muodista, väreistä ja vartaloista. Jokaisella meillä on oma täydellinen vartalomme, vaikka aina ei siltä tuntuisikaan. Mikään vaate ei sovi kaikille, mutta jokaiselle sopii jokin.

Voit myös varata yksityisen ajan, jolloin käymme läpi sinua askarruttavia asioita vartalostasi ja väreistäsi. Pukeutuminen on helppoa, kun tietää mikä sopii ja mitä kannattaa vaatekaappiin hankkia.

Tervetuloa tutustumaan! Liikkeemme palvee osoitteessa Valtatie 12, Akaa.

Vaateliike Huuskan Facebook-sivut

Vaateliike Huuska ja yrittäjä

Onko yritykselläsi rohkeutta erottautua massasta ja näyttäytyä nykyisille, sekä tuleville asiakkaillesi personoidusti ja helposti lähestyttävällä tavalla?

Yritys X on nopea, laadukas, monipuolinen ja oman alansa johtava ammattilainen, kun taas Yritys Y on luotettava, korkealaatuinen, edullinen ja oman alansa ykkösvalinta!

Nyt kun luit äskeisen ja kuvittelet itsesi tekemässä valintaa Yritys X:n ja Yritys Y:n suhteen, niin kumpi näistä yrityksistä herättää sinun luottamuksesi tai helpottaa sinua tekemään ostopäätöksen jommankumman yrityksen suhteen? Edellä kuvattu tilanne on hyvin yleinen tänä päivänä yrityskumppaneita, tuotteita ja palveluita etsiessämme. Siinä missä ennen luotimme
keltaisiin sivuihin, puskaradioon ja kavereiden kertomaan, niin nykyisin kaikkeen löytyy vastaus internetistä. Harmillista sinänsä, mutta internetissä ja hakukoneissa erottautuminen, näkyvyys ja oman liiketoiminnan esittely, sekä asiakasvirran ohjaaminen omille nettisivuille on tehty kilpajuoksuksi eurojen kanssa. Orgaanisella (luonnollisella) näkyvyydellä on mahdotonta luoda minkäänlaista etua näkyvyydelle, asiakkaille tai liikehdintää omille kotisivuille / yhteydenotoille.

Businesseducator Oy perustettiin sen ympärille, että kaikilla yrityksillä on tulevaisuudessa tasavertainen mahdollisuus hankkia uusia asiakkaita, tuottaa palveluita / tuotteitaan näkyväksi ja ennen kaikkea unohtaa turhilla ”korulauseilla” mainostaminen ja markkinointi. Tulosta ja menestystä on voitava tehdä ilman jatkuvaa resurssien tuhlausta. Koemme ja olemme nähneet, että jokaisen yritystoiminnan takaa löytyy erilaisia ihmisiä, jotka tekevät yritystoiminnasta merkityksellistä. Aivan kuten yritysten takaa löytyy erilaisia ihmisiä, ni in myös yritysten pitäisi personoida ja erottautua omalla toimialallaan jollain tavalla, koska muuten Yritys Xn tai Yritys Y:n :kaltainen tilanne on totta.

Olemme saaneet paljon kyselyitä ja tiedusteluita kiinnostuneilta yrityksiltä, jotka haluavat lisää asiakkaita ja erottautuvat teoilla oman toimialansa kärkenä (muutenkin kuin myyntipuheissaan), sekä haluavat rakentaa yksinkertaisesi ja personoidusti oman yritystoiminnan näkyväksi laajemmalle yleisölle. Näin haastavina aikoina me haluamme tukea paikallisuutta ja tarjota akaalaisille yrityksille kärkipaikan olla mukana rakentamassa uudenlaista menestystarinaa, jossa on osallisena Businesseducator Oy, sekä sinun yrityksesi!

Jos sinun yritykselläsi on tavoitteena olla tavoitettavissa, saavuttaa ja saada uusia asiakkaita ja varmistaa luottamus asiakasrajapinnassa, niin ota rohkeasti yhteyttä allekirjoittaneeseen:

Yrityksen perustaja, Toimitusjohtaja
Henri Halmia
henri.halmia@bused.fi
P. 0456151613

Bused logo

Tervehdys Talouscare Oy:stä!

Akaalainen digitaloustoimisto

Olen Minna Rantanen digitaloustoimisto Talouscare Oy:n ja Miina-pellavaisten yrittäjä. Talouscare on akaalainen digitaloustoimisto, joka tarjoaa yrittäjille taloushallinnon palveluita (osto- ja myyntireskontra, kirjanpito ja palkkahallinto) sähköisellä ohjelmistolla, autan yritysten toimintatapojen ja prosessien selkeyttämisessä sekä sähköisten ohjelmistojen myynnissä ja käyttöönotossa yrityksissä. Tarvittaessa teen myös taloushallinnon sijaisuuksia yrityksissä. Kauttani saa myös asiantuntijapalveluita mm veroneuvontaa, yhtiöjärjestelyitä, yrityksen perustamispalveluita ja tilintarkastuspalvelua.

Käsintehtyjä pellavatuotteita liikelahjaksi

Toisena liiketoimintahaarana minulla on Miina-pellavaiset tuotteet. Isäni kutsui minua pikkutyttönä Miinaksi, vaikka olen Minna. Lapsena se kiristytti hampaitani ja sai hikikarpalot otsalle, ehkä jopa nyrkit pystyyn. Nyt aikuisena naisena Miina-nimi muistuttaa minua isäni päättäväisyydestä ja jääräpäisyydestä. Olen pikkutytöstä saakka pitänyt kädentaidoista ja tehnyt monenlaisia käsitöitä.

Miina-pellavaiset ovat ekologisia ja ympäristöystävällisiä pellavatuotteita, jotka ompelen itse maatilallamme. Valmistan tuotteet pääosin ympäristöystävällisestä pellavasta tai kierrätyspuuvillasta. Miina pellavaiset tuotteet on henkilökohtainen lahja itselle tai lähimmäiselle ja osoitus välittämisestä joka näkyy tuotenimissä; ne pitävät lämmössä, unessa ja ääressä. Tuotteisiin voidaan tarvittaessa painattaa yrityksesi logo.

Tuoteperheitä on kolmenlaisia:

Saunan lämmössä: laudeliinat, hius- ja kylpypyyhkeet sekä saunatyynyt
Pöydän ääressä: kaita- ja pöytäliinat sekä keittiöpyyhkeet
Unten mailla: pellavaiset tyynyliinat ja vuodevaatteet

Mikäli tarvitset liikelahjoja tai mietit miten muistaa yhteistyökumppaneitasi joulun alla, tilaa minulta esimerkiksi saunan laudeliinoja. Pakkaan ne kauniisti kirjepostilaatikkoihin ja sinun tehtäväksi jää lisätä sinne joulutervehdys ja laittaa se postissa menemään. Näin saat helposti joulumuistamiset hoidettua tänä vuonna.

Samalla voit tehdä digiloikan ja siirtyä heti ensi vuoden alusta sähköiseen taloushallintoon. Tee päätös pian, tulen auttamaan sinua, teen käyttöönoton puolestasi. Laitetaan ensi vuoden alusta yritysesi toiminnot reaaliaikaan yhteen sähköiseen järjestelmään ja sinulle jää paremmin aikaa tehdä omaa tuottavaa työtäsi ja menestyä.

Ota yhteyttä:
Minna Rantanen, 040 860 4181, minna.rantanen@talouscare.fi

Miina Pellavaiset Facebookissa

Mukavaa joulunalusaikaa toivottaen!
-Minna-

Talouscare Oyn kuva

Moikka, oletko vailla painatusta tai tarroja tai onko tarve raskaan kaluston asentajan käynnille?

Olen Tiia, Pöllömopo Oy:n takana toimiva yrittäjä. Yritykseni on perustettu 2016 ja täyttää tammikuussa 2021 5 vuotta. Teen tekstiilipainatukset ja mukit lämpöprässäämällä, sekä tarrat ja teippaukset asiakkaan tilauksesta.

Jos tarve on esim. polttariporukalle tiimipaitoja, työvaatteisiin yrityksen logoa, opettajan muistamista mukilla, Vaarille ja mummulle joululahjaksi pipot heijastavalla painatuksella, yrityksen autoon mainosteippausta, uuden liiketilan ikkunaan teippaukset tms. ne onnistuu meillä. Painan myös asiakkaan omaan uuteen tekstiiliin.

Vastaan yrityksestäni pääasiallisesti yksin, minulla on yksi työntekijä, mieheni Marko. Hän on apunani suuremmissa teippauksissa, muuten hänellä viikot kuluu raskaamman kaluston parissa. Perustin sitä varten aputoiminimen Raskaan kaluston asennus Roadrunner. Roadrunner tekee huollot, remontit ja asennukset raskaampaan kalustoon, kiertää ympäri Suomea yrityksemme huoltoautolla.

Minut tavoittaa paino ja tarra asioissa parhaiten sähköpostilla pollomopooy@gmail.com tai puhelimella 040 6329494.

Raskaankaluston asennus asioissa Markon tavoittaa puhelimella numerosta 045 8653340.

Pöllömopo Oy facebookissa ja Raskaan kaluston asennus Roadrunner facebookissa

Yhteistyöterkuin; Tiia Kukkonen, Pöllömopo Oy

 

Tervehdys! Vailla tuuraajaa? Apukäsiä kiireen vuoksi?

Nimeni on Laila Manninen ja olen toiminut yrittäjänä 12 viimeisintä vuotta. Vastikään lopetin kivijalkaliikkeeni (Koru & Lahjaliike Hopea-Aitta) Kylmäkoskella. Tarkoituksenani on tehdä vielä jotain muuta, puhtia ja energiaa kun vielä riittää!

Nyt tarjoan yrittäjille suoraan keikka/tuuraus- ja apupalvelua, esim. työntekijän tai yrittäjän lomien tai sairaspoissaolojen ajaksi. Tai mikäli tarpeen on kiireapua tapahtumien tai sesongin ajaksi, niin sitä löytyisi minulta. Vaikka vain muutamaksikin tunniksi niin sekin järjestyy.

Viimeiset reilun 12 vuotta olen siis toiminut yrittäjänä. Sitä ennen olen työskennellyt mm. vastaanotto- ja vartiointialalla (sis. myös messuemännän ja sihteerin hommia), majoitus- ja ravintolapuolella tarjoilijana, lähihoitajana, torikahvilan pitäjänä, matkatoimistossa, uimavalvojana ja baarimikkona USA:ssa, ja pitopalvelukeikoillakin olen ollut apuna. Eli erilaisissa
asiakaspalvelutehtävissä, mistä pidän kovasti. Kassatyöskentelykin on siis tuttua puuhaa. Koulutukseltani olen tradenomi (Liiketalouden AMK tutkinto, sisältäen Matkailun koulutusohjelman), sekä aiemmin on käytynä myös lähihoitajan koulutus.

Yrittäjänä tiedän, että ei ole helppoa löytää lisäkäsiä silloin kuin tarvitsisi. Ja työntekijän palkkaaminen maksaa. Tästä tarjoamastani ns. vuokrapalvelusta on yrittäjälle etuja mm. ei työsopimuksen tekoa, ei tarvitse itse huolehtia sosiaalimaksujen, vakuutuksien, eläkemaksujen yms. maksamisesta. Eikä tule myöskään sairaskulumaksuja, lomarahoja eikä lisiä. Eli kaikki ylimääräiset työnantajan paperihommat ja palkkausmenetelmät jäävät pois. Maksu tulisi tehtyjen työtuntien mukaan ja minut on helppo pyytää avuksi vaikka vain muutamaksikin tunniksi ja tarpeen mukaan.

Esimerkki: Ravintolapuolella on tulossa joku tapahtuma ja lisäkäsiä tarvitaan. On oluttelttaa sisällä ja ulkona. Silloin minä astun kuvioon, heti kun soitto tulee puhelimeen. Sama, jos joku vakituisista työntekijöistä sairastuu tai on lomalla ja kiireaika pukkaa. Tai yrittäjä on liikkeessään yksin töissä ja tarvitsisi vapaapäivän, mutta ei ole tuuraajaa.

Edellä jo mainitsin, mitä töitä olen aiemmin tehnyt. Se ei kuitenkaan estä sitä, että tekisin jotain muutakin, mitä en ole vielä aiemmin tehnyt. Opin nopeasti, ja nyt olisi energiaa niin paljon jäljellä, että pitkätkään työtunnit eivät olisi esteenä. Ottakaa rohkeasti yhteyttä kun apu on tarpeen!

Minut tavoittaa numerosta 0400-372 767.

Yritystarinan henkilökuva

Heippa olen Elina, tilitoimisto- ja liikunta-alan yrittäjä!

Ammatiltani olen merkonomitaustainen KLT-tutkinnon suorittanut kirjanpitäjä. Koulutukseni myötä Yrityspalvelu ProTilit Oy on taloushallintoliiton auktorisoima tilitoimisto. Olen toiminut alalla vuodesta 1996 ja perustin oman tilitoimiston vuonna 2005. Urani aikana olen saanut kokea paljon onnistumisia, joista viimeisimpänä on työntekijöideni ammattitaidon huiman kehityksen todistaminen. Työntekijöiden kehityksen lisäksi onnistumisen mittarinani ovat menestyvät asiakkaat.

Taloushallinto on urani aikana muuttunut huimasti, paperisesta muodosta digitaaliseen muotoon. Digitalisointuminen ei vähennä työn määrää, päinvastoin, se luo uusia mahdollisuuksia ja resursseja hallita suurempia tehtävämääriä. Työskentely muuttuu manuaalisista rutiineista entistä kiinnostavampaan suuntaan. Perusasiat on hallittava jatkossakin ja on ymmärrettävä, mistä taloushallinnon luvut syntyvät.

Vastaan yritystasolla ProTilien asiakkaista, mutta pidän erityisesti asiakastapaamisista, joissa pääsen kuulemaan yrittäjän kokemuksia. Minulle keskusteluyhteyden ylläpitäminen on tärkeää, sillä se kertoo hyvästä asiakassuhteesta sekä molemminpuolisesta luottamuksesta. Pyrin luotsaamaan samaa palvelualttiutta koko yritykseni henkilöstölle, ProTileillä sekä FitBoxilla. Mielestäni kirjanpitäjän työssä saisi nykypäivänä korostua vieläkin enemmän asiakaspalvelu ja neuvonta.

Keväällä 2019 syntyi oman harrastamisen ja liikunnan monipuolisuuden kautta halu tarjota, mahdollistaa sekä kannustaa oman paikkakuntamme asukkaiden liikkumista ja hyvinvointia ja samalla haastaa itseäni uuden alan yrittäjänä. Pian tämän jälkeen aloimmekin saneeraamaan entisen Teletalon rakennusta liikuntatiloiksi ja tästä alkoi Liikuntakeskus FitBox Oy:n tarina.

Yrityksen johtajana pidän huolen liikuntakeskuksen taloushallinnosta, asiakkaiden viihtyvyydestä sekä asiakaspalautteista. Vastuulleni kuuluu henkilöstöstä huolehtiminen, liiketoiminnan kehittäminen, liikuntatuntien ja tapahtumien suunnittelu sekä liikuntatilojen kunnossapidosta vastaaminen.

Molemmat yritykset toimivat samoissa tiloissa Akaan Toijalan keskustassa Kalevantiellä. FitBox on osa yritysperhettämme ja se näkyykin luonnollisena lisänä ProTilien työntekijöiden hyvinvoinnissa. Haluan muistuttaa, että työnantajalle helppo ja kustannustehokas keino tukea työntekijöidensä jaksamista on tarjota verotuettuja lounas-ja liikuntaetuja. Keskeisimmät hyödyt liikunnan tukemisessa ovat henkilöstön työkyvyn ja -vireen ylläpitäminen, työhyvinvoinnin parantaminen sekä yleisen terveydentilan edistäminen. Liikunnan tukeminen edistää myös työpaikan ilmapiiriä merkittävästi. Lisäksi liikunnalla on muun muassa stressiä lievittävä vaikutus ja se parantaa keskittymiskykyä.

Taloudellisin ja liikunnallisin terveisin,
Elina Hyötyläinen

Yrityspalvelu ProTilit Oy: sivuille
Liikuntakeskus FitBox Oy:n sivuille

Yritystarinan henkilökuva

Akaan keilahallille haetaan jatkajaa

Akaan Keilahallin yrittäjä Lasse Laaksovirta on luopumassa keilahallinliiketoiminnasta. Esitimme hänelle aiheesta muutaman kysymyksen:

Mitä syitä sinulla on luopumisen taustalla? Minulla on ollut jo kahdeksan vuotta Loimaalla toinen keilahalli. Kolme vuotta sitten tulimme Akaaseen ostamalla konkurssipesältä silloisen keilahallin välineet ja toiminnan. Ajelen kuutena päivänä viikossa päivittäin n. 140 km. Kahden paikan ylläpitäminen väkisinkin rajoittaa täysipainoista toimintaa.

Mitä toimia olet tehnyt mahdollisen luopumisen suhteen yrityksessä? Olemme remontoineet ja vieneet toimintaa niin keilauksen kuin oheistoimintojen osalta eteenpäin. Yhteistyökanavia on avattu mm. kaupungin seurojen, Akaa-Volleyn, Leijona Futsal ja ennen kaikkea Akaan Keila ry:n kanssa. Nuoria on harrastustoiminnassa jo paljon mukana. Yhteistyötä Leskirouvan kanssa hän kuvaa maittavaksi.

Kenelle keilahalliyrittäminen soveltuu? Tulevalla yrittäjällä toivon olevan aikaa kehittää toimintaa mm. pidentämällä aukioloaikoja arkisin ja sunnuntaisin. Tätä en ole kyennyt toteuttamaan. Tottakai tulevan yrittäjän on oltava työtä pelkäämätön, itsensä likoon laittava, asiakaspalveluhenkinen ja toiminnan kehittämistä arvostava henkilö. Haitaksi ei ole paikkakunnalla asuminen.

Mitä haluat sanoa akaalaisille? Olkaa tyytyväisiä kaupungin erinomaiseen sijaintiin, joka mahdollistaa monia hyviä asioita niin asukkaille kuin yrityksillekin. Hyvänä esimerkkinä se, että meillä käy junalla tamperelaisia keilaamassa.

Lasse Laaksovirta, Akaan Keilahalli Oy
Akaan Keilahallin nettisivut
Keilahalli Facebookissa

Akaan Keilahallin yrittäjän kuva keilaradalla