Tontit - Akaan kaupunki

Tontit

Akaassa on tarjolla tontteja valtateiden läheisyydessä neljällä yritysalueella. Lisäksi tarjoamme tontteja myös muualta Akaasta juuri sinun tarpeeseesi. Olemme joustava ja nopea toimija ja tahdomme ratkaista haasteesi kanssasi sujuvalla koko projektisi läpi kestävällä yhteistyöllä.

Tonttien ostohinnat vaihtelevat, mutta ovat kustannustehokkaita. Saat itsellesi yritystontin loistavalla sijainnilla 3-12 euroa neliömetriltä. Meiltä voit myös vuokrata tontin 6 %:n vuosivuokralla myyntihinnasta. Merkittävänä etuna pienille ja keskisuurille yrityksille on mahdollisuus 20 % investointitukeen.

Vasemmalta valikosta löydät tietoa teollisuuden kruununjalokivestämme Akaa Pointista ja alta löydät kolmen muun yritysalueemme tietoja.

Toteutetaan suunnitelmasi. Ota yhteyttä elinkeinopäällikkö Jari Jokiseen!

Valtatie 3:n liittymässä on paalupaikalla myytävänä tontteja sekä kaupan että teollisuuden tarpeisiin. Tampereelle ajaa 20 minuuttia ja Helsinkiin reilu tunti. Naapurissasi sijaitsee Toijalan ABC:n lisäksi useita kaupallisia ja teollisia toimijoita. Moottoritien länsipuolella on vielä pari aluetta myytävänä, joten toimi nopeasti. Hinnat ovat 8-12 euroa neliömetriä kohden.

Soita elinkeinopäällikkö Jari Jokiselle ja varmista itsellesi näkyvä paikka kasvun keskiössä.


Moottoritien liittymän kartta. Mustalla rajatut alueet ovat vielä jäljellä Toijalan ABC:n lähellä.

Tipurin yritysalue sijaitsee Valtatie 9:n varrella. Tampereelle ajaa vajaat puoli tuntia ja Turkuun puolitoista. Alueella sijaitsee useita teollisuusyrityksiä ja löytyy sieltä myös Kylmäkosken vankila. Yritystonttien hinta on ainoastaan 3 euroa neliömetriltä, joten ostohousut jalkaan ja soittoa elinkeinopäällikkö Jari Jokiselle.


Tipurin yritysalue sijaitsee aivan 9-tiessä kiinni.

Sipilän yritysalueella toimii monipuolisesti palvelualan yrityksiä. Alue toimii akaalaisten kauppapaikkana. Lisäksi alueella pitkään toiminut Tokmanni houkuttelee monet 9-tien matkaajat pysähtymään. Yritystonttien hinnat ovat 4 euroa neliömetriltä, joten täältä löydät yrityksellesi kustannustehokkaan toimipaikan hyvällä sijainnilla.


Sipilän yritysalue on aivan 9-tien vieressä