Tontit - Akaan kaupunki

Tontit

Akaassa on tarjolla tontteja valtateiden läheisyydessä neljällä yritysalueella. Lisäksi tarjoamme tontteja myös muualta Akaasta juuri sinun tarpeeseesi. Olemme joustava ja nopea toimija ja tahdomme ratkaista haasteesi kanssasi sujuvalla koko projektisi läpi kestävällä yhteistyöllä.

Tonttien ostohinnat vaihtelevat, mutta ovat kustannustehokkaita. Saat itsellesi yritystontin loistavalla sijainnilla 3-12 euroa neliömetriltä. Meiltä voit myös vuokrata tontin 6 %:n vuosivuokralla myyntihinnasta. Merkittävänä etuna pienille ja keskisuurille yrityksille on mahdollisuus 20 % investointitukeen.

Vasemmalta valikosta löydät tietoa teollisuuden kruununjalokivestämme Akaa Pointista ja alta löydät kolmen muun yritysalueemme tietoja.

Toteutetaan suunnitelmasi. Ota yhteyttä!

Valtatie 3:n liittymässä on paalupaikalla myytävänä tontteja sekä kaupan että teollisuuden tarpeisiin. Tampereelle ajaa 20 minuuttia ja Helsinkiin reilu tunti. Naapurissasi sijaitsee Toijalan ABC:n lisäksi useita kaupallisia ja teollisia toimijoita.

Alueella on kaavoitus käynnissä ja tontteja on tulossa myyntiin.

Soita 040 335 3690 ja varmista itsellesi näkyvä paikka kasvun keskiössä.

Tipurin yritysalue sijaitsee Valtatie 9:n varrella. Tampereelle ajaa vajaat puoli tuntia ja Turkuun puolitoista. Alueella sijaitsee useita teollisuusyrityksiä ja löytyy sieltä myös Kylmäkosken vankila. Yritystonttien hinta on ainoastaan 3 euroa neliömetriltä, joten ostohousut jalkaan ja soittoa 040 335 3690.


Tipurin yritysalue sijaitsee aivan 9-tiessä kiinni.

Sipilän yritysalueella toimii monipuolisesti palvelualan yrityksiä. Alue toimii akaalaisten kauppapaikkana. Lisäksi alueella pitkään toiminut Tokmanni houkuttelee monet 9-tien matkaajat pysähtymään. Yritystonttien hinnat ovat 4 euroa neliömetriltä, joten täältä löydät yrityksellesi kustannustehokkaan toimipaikan hyvällä sijainnilla. Yhteydenotot: 040 335 3690.


Sipilän yritysalue on aivan 9-tien vieressä

Resiinatiellä pääradan varrella nyt kolme yritystonttia myynnissä. Nyt on tontteja huippupaikalla tarjolla! Yhteydenotot: 040 335 3690

Resiinatien yritystontit 3 kappaletta