Vanhempainyhdistys - Akaan kaupunki

Vanhempainyhdistys

Toijalan yhteiskoulun vanhempainyhdistys on perustettu vuonna 1995. Yhdistyksen asioita hoitaa vuosikokouksen syyskuussa valitsema hallitus, johon kuuluu puheenjohtaja ja 3–10 muuta jäsentä. Yhdistyksen jäseniksi voivat liittyä Toijalan yhteiskoulun ja Akaan lukion oppilaiden vanhemmat ja muut huoltajat. Kaikille avoimista kokouksista lähetetään kutsu Wilmassa sekä yhdistyksen postituslistalle yhteystietonsa ilmoittaneille.

Yhdistyksen tarkoituksena on
• edistää oppilaiden vanhempien ja koulun välistä yhteistoimintaa
• tukea koteja ja koulua niiden pyrkimyksissä luoda nuorille hyvä oppimis- ja kasvuympäristö sekä edistää heidän tasapainoista ja monipuolista kehitystään
• tuoda esille vanhempien kannanottoja koulua ja kasvatusta koskevissa kysymyksissä
• toimia oppilaiden vanhempien yhteistyöelimenä.

Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys osallistuu vanhempien edustajana koulun yhteisölliseen oppilashuoltoryhmään ja kerätyillä varoilla on voitu hankkia mm. perinteisiä tsemppistipendejä, järjestää päihdekasvatusta ja tapahtumia koulun oppilaille tukioppilaiden kanssa, tukea kerhojen toimintaa sekä hankkia välituntivälineitä.

Toiminnan rahoittamiseksi yhdistys kerää mm. vapaaehtoisia kannatusmaksuja ja järjestää kahvituksia vanhempainilloissa sekä diskoja. Vapaaehtoisen kannatusmaksun voi maksaa oppilaille/opiskelijoille jaettavan kirjeen maksutiedoilla. Jos kirje hukkuu, voi maksutiedot pyytää myös sähköpostilla.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä, kysy lisätietoja tai ilmoittaudu postituslistalle: tykvyry ( a ) gmail.com
Tervetuloa mukaan toimintaan!