Erityisryhmien liikunta - Akaan kaupunki

Erityisryhmien liikunta

Erityisryhmien liikuntaryhmät on kesätauolla. Uusi haku ryhmiin käynnistyy elokuussa 2022. Kesäohjelman näet täältä: Kesäohjelma 2022

Akaan kaupunki tarjoaa eritasoisia liikuntaryhmiä. Ilmoittautuminen kuntosaliryhmiin on päättynyt. Voit tiedustella avoimia paikkoja Riitalta 040 335 3566 tai Jussilta 040 335 3366 (ma-to).

Kuntosaliryhmät ovat tasoryhmiä. Helppo ryhmä on tarkoitettu heille, joiden liikuntakyky on heikentynyt. Suoritustahti on rauhallinen ja ottaa huomioon liikkumisen rajoitteet. Reipas ryhmä on suunnattu hyvän toimintakyvyn omaaville henkilöille, kuitenkin ikääntymisen tuomat muutokset huomioiden. Tarkemmat tiedot ryhmistä, ilmoittautumisesta ja aikatauluista näet alla olevasta linkistä:

Erityisryhmien liikuntaryhmät 2022

 

Eläkeläisten Kuntopassi

Eläkeläisten Kuntopassi on eläkkeellä oleville kuntalaisille tarkoitettu kortti, joka oikeuttaa käymään kaikissa liikuntatoimen järjestämissä ohjatuissa ryhmissä. Lisäksi kortin ostamalla voi käyttää Toijalan Monitoimihallin, Rasin voimailutilan ja Kylmäkosken kuntosalia ilman eri maksua.

Kuntopassin hinta on 23 euroa ja se maksetaan aina kalenterivuodeksi kerrallaan tammikuussa. Rasin voimailutilan ja Kylmäkosken kuntosalin kulkutunnistepantti (20,00 €) pitää maksaa erikseen, ja sen voi noutaa Viialan kirjasto Vilkusta. Hukatun kuntopassin uudelleen tilauksesta veloitetaan 10e.

Kuntopassin voi tilata ryhmien ohjaajalta, Toijalan Monitoimihallilta tai Viialan kirjasto Vilkusta. Korttia tilattaessa tulee olla valmis todistamaan henkilöllisyytensä. Myös eläkkeellä olemisen vahvistava todistus tulee voida osoittaa. Kortin voimassaoloaika on yksi (1) vuosi. Korttiin liimataan voimassaolon tunnistamiseksi vuositarra.

 

Jumppaa kotona helposti

Erityisliikunnan jumppavideot ovat 5-10 minuutin mittaisia. Niissä on helppoja liikkeitä kaiken tasoisille liikkujille. Liikkeet voi tehdä myös vuoteessa makuullaan.

Lisää jumppavideoita löydät Akaan kaupungin Youtube-kanavalta.