Erityisryhmien liikunta - Akaan kaupunki

Erityisryhmien liikunta

Löydät Akaan kaupungin liikuntaryhmien tarkemmat tiedot (mm. aikataulut, tuntikuvaukset ja ilmoittautuminen) alla olevasta linkistä:

Liikuntaryhmät 2024

Eläkeläisten Kuntopassi

Eläkeläisten Kuntopassi on eläkkeellä oleville kuntalaisille tarkoitettu kortti, joka oikeuttaa käymään kaikissa liikuntatoimen järjestämissä ohjatuissa ryhmissä. Lisäksi kortin ostamalla voi käyttää Toijalan Monitoimihallin, Rasin voimailutilan ja Kylmäkosken kuntosalia ilman eri maksua.

Kuntopassin hinta on 23 euroa ja se maksetaan aina kalenterivuodeksi kerrallaan tammikuussa. Rasin voimailutilan ja Kylmäkosken kuntosalin kulkutunnistepantti (20 €) pitää maksaa erikseen, ja sen voi noutaa Viialan kirjasto Vilkusta. Hukatun kuntopassin uudelleen tilauksesta veloitetaan 10e.

Kuntopassin voi ostaa Toijalan Monitoimihallilta tai Viialan kirjasto Vilkusta. Korttia tilattaessa tulee olla valmis todistamaan henkilöllisyytensä. Myös eläkkeellä olemisen vahvistava todistus tulee voida osoittaa. Kortin voimassaoloaika on yksi kalenterivuosi.

 

Jumppaa kotona helposti

Erityisliikunnan jumppavideot ovat 5-10 minuutin mittaisia. Niissä on helppoja liikkeitä kaiken tasoisille liikkujille. Liikkeet voi tehdä myös vuoteessa makuullaan.

Lisää jumppavideoita löydät Akaan kaupungin Youtube-kanavalta.