Erityisryhmien liikunta

Jumppaa kotona helposti

Erityisliikunnan jumppavideot ovat 5-10 minuutin mittaisia. Niissä on helppoja liikkeitä kaiken tasoisille liikkujille. Liikkeet voi tehdä myös vuoteessa makuullaan.

Lisää jumppavideoita löydät Akaan kaupungin Youtube-kanavalta.

 

Eläkeläisten Kuntopassi

Eläkeläisten Kuntopassi on eläkkeellä oleville kuntalaisille tarkoitettu kortti, joka oikeuttaa käymään kaikissa liikuntatoimen järjestämissä ohjatuissa ryhmissä. Lisäksi kortin ostamalla voi käyttää Toijalan Monitoimihallin, Rasin voimailutilan ja Kylmäkosken kuntosalia ilman eri maksua.

Kuntopassin hinta on 23 euroa ja se maksetaan aina kalenterivuodeksi kerrallaan tammikuussa. Rasin voimailutilan ja Kylmäkosken kuntosalin kulkutunnistepantti (20,00 €) pitää maksaa erikseen, ja sen voi noutaa Viialan kirjasto Vilkusta. Hukatun kuntopassin uudelleen tilauksesta veloitetaan 10e.

Kuntopassin voi tilata ryhmien ohjaajalta, Toijalan Monitoimihallilta tai Viialan kirjasto Vilkusta. Korttia tilattaessa tulee olla valmis todistamaan henkilöllisyytensä. Myös eläkkeellä olemisen vahvistava todistus tulee voida osoittaa. Kortin voimassaoloaika on yksi (1) vuosi. Korttiin liimataan voimassaolon tunnistamiseksi vuositarra.

Tutustu erityisryhmien liikuntatarjontaan alla olevasta linkistä:

Erityisryhmien liikuntaryhmät syksyllä 2020