Nuorisotilatoiminta - Akaan kaupunki

Nuorisotilatoiminta

Akaan nuorisopalvelut liikkuvat autolla kesäkauden. Sosiaalisesta mediasta löydät kalenterin, jossa kerromme missä olemme milloinkin.

Akaassa on tällä hetkellä kaksi kaupungin nuorisotilaa:

Nuorisotila Nurkka

Toijalan nuorisotila Nurkassa voit tavata kavereita, pelata erilaisia lauta- ja konsolipelejä tai harjoittaa itsesi esimerkiksi mestariksi biljardissa. Nurkassa on myös mahdollisuus askarrella sekä osallistua yhteisiin toimintoihin, kuten bingoon. Tarjolla on pientä välipalaa toiminnan ohessa. Toiminta on suunnattu 7. -luokkalaisista 17-vuotiaisiin asti.

Tilatoiminta on jäänyt kesätauolle 16.4.2024.

Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa nuorisotilan toimintaan ja sisältöihin. Järjestämme myös tilakokouksia.

Nurkka sijaitsee Sampolanrannassa, osoitteessa Sampolantie 5, 37800 Akaa.

 

Nuorisotila Viiala

Syksyllä vuonna 2023 nuorisopalvelut saivat käyttöönsä uuden nuorisotilan Viialassa. Viialan tilalla on joka toinen lauantai kahvila klo 18-21. Muuta nuorisopalveluiden toimintaa ei toistaiseksi ole. Viialan tilalla on mahdollista pelata erilaisia lautapelejä, pingistä tai askarrella ja osallistua muihin yhteisiin toimintoihin, kuten bingoon. Tarjolla on pientä välipalaa toiminnan ohessa. Toiminta on suunnattu 7- luokkalaisista 17-vuotiaisiin asti.

Viialan nuorisotila sijaitsee Viialan yhtenäiskoululla, osoitteessa Hirvialhonkatu 24, 37830 Akaa. Ovessa lukee iltakäyttö.

 

Lisätietoja ajankohtaisesta toiminnasta kuukausitiedotteissamme. Kuukausitiedotteen löydät aina Ajankohtaista Nuorisopalveluilla -osiosta täältä.