Nuorisotilatoiminta

Nuorten toimintakeskus Spotti

Nuorten toimintakeskus Spotissa voit tavata kavereita, pelata erilaisia lauta- ja konsolipelejä tai harjoittaa itsesi esimerkiksi mestariksi biljardissa tai pingiksessä. Spotissa on myös mahdollisuus askarrella sekä osallistua yhteisiin toimintoihin, kuten bingoon. Tarjolla on pientä välipalaa toiminnan ohessa. Toiminta on suunnattu 7.-luokkalaisista 18-vuotiaisiin asti.

Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa nuorisotilan toimintaan osallistumalla säännöllisin väliajoin järjestettäviin tilakokouksiin. Kokoukseen voi osallistua kuka tahansa tilalla paikalla oleva nuori.

Olemme avoinna syksyllä 2020 tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 16.00–19.30, ellei toisin tiedoteta. Spotti sijaitsee osoitteessa Myllytie 3, 37800 Akaa.

Vitoskutos-kerho

Vitoskutos-kerhossa harjoitellaan nuorisotilan sääntöjä sekä vietetään aikaa kavereiden kanssa pelaillen erilaisia pelejä, askarrellen tai esimerkiksi läksyjä tehden. Tarjolla on pientä välipalaa. Vitoskutos-kerho on suunnattu 5.–6.-luokkalaisille ja toiminta on ohjattua. Jos kiinnostuit, pyydä huoltajaasi ilmoittamaan sinut sähköpostitse osoitteeseen nuorisopalvelut@akaa.fi. Huoltaja ilmoittaa omat ja nuoren yhteystiedot, mahdolliset allergiat sekä muut erityishuomiot. 

Vitoskutos-kerho järjestetään Spotin tiloissa tiistaisin klo 14.00–15.30, ellei toisin tiedoteta.