Nuorisotilatoiminta - Akaan kaupunki

Nuorisotilatoiminta

Akaassa on tällä hetkellä kaksi kaupungin nuorisotilaa:

Nuorisotila Nurkka

Toijalan nuorisotila Nurkassa voit tavata kavereita, pelata erilaisia lauta- ja konsolipelejä tai harjoittaa itsesi esimerkiksi mestariksi biljardissa. Nurkassa on myös mahdollisuus askarrella sekä osallistua yhteisiin toimintoihin, kuten bingoon. Tarjolla on pientä välipalaa toiminnan ohessa. Toiminta on suunnattu 7. -luokkalaisista 17-vuotiaisiin asti.

Syyskaudella vuonna 2023 avoin tilatoiminta tiistaisin klo 15-19.30 ja keskiviikkoisin klo 16-19.30. Poikkeuksista tiedotamme sosiaalisessa mediassa.

Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa nuorisotilan toimintaan ja sisältöihin. Järjestämme myös tilakokouksia.

Nurkka sijaitsee Sampolanrannassa, osoitteessa Sampolantie 5, 37800 Akaa.

 

Nuorisotila Viiala

Syksyllä vuonna 2023 nuorisopalvelut saivat käyttöönsä uuden nuorisotilan Viialassa. Myös Viialan tilalla on mahdollista pelata erilaisia lautapelejä tai askarrella ja osallistua muihin yhteisiin toimintoihin, kuten bingoon. Tarjolla on pientä välipalaa toiminnan ohessa. Toiminta on suunnattu 7- luokkalaisista 17-vuotiaisiin asti.

Viialan nuorisotila sijaitsee Viialan yhtenäiskoululla, osoitteessa Hirvialhonkatu 24, 37830 Akaa. Ovessa lukee iltakäyttö.

 

Lisätietoja ajankohtaisesta toiminnasta kuukausitiedotteissamme. Kuukausitiedotteen löydät aina Ajankohtaista Nuorisopalveluilla -osiosta täältä.