Ryhmän kirjastovierailu tai aineistotilaus - Akaan kaupunki

Ryhmän kirjastovierailu tai aineistotilaus

Toistaiseksi emme ota kirjastoon ryhmiä koronatilanteen vuoksi. Kirjavinkkaus ja muu ohjattu toiminta on toistaiseksi tauolla.

Suosittelemme ryhmiä tilaamaan lukupiiri- ja pulpettikirjoja kerättyinä valmiina kirjakasseina. Kirjatoiveet tai yhteydenottopyynnön voi ilmoittaa suoraan kirjastoon tai lähettää Ryhmän kirjastovierailu tai aineistotilaus -lomakkeella.

Yhteydenotot Akaan pääkirjasto, kirjasto@akaa.fi, 040 335 3600 tai Viialan kirjasto Vilkku, viialankirjasto@akaa.fi, 040 335 3620.

Päiväkoti-ikäiset

Päiväkoti-ikäisten ryhmille järjestämme kirjastovierailuja ja satutuokioita sekä keräämme haluttuun teemaan liittyviä aineistopaketteja.

Koululaiset

Koululaisryhmille kerromme kirjaston palveluista, vinkkaamme kirjoja sekä opastamme kirjastonkäytössä ja tiedonhaussa.

Luokan yhteisellä kirjastokortilla voi lainata 5. luokkaan asti. 6. luokasta alkaen suosittelemme oppilaiden lainaavan omilla kirjastokorteillaan.

Kirjavinkkaus houkuttelee lukemaan esittelemällä hauskoja ja kiinnostavia kirjoja. Vinkkauksen sisältö voidaan räätälöidä sopivaksi lukutaidon tai kiinnostusten mukaisesti.

Ryhmä voi käyttää kirjastoa myös ilman ohjausta ja oppilaat voivat lainata pulpettikirjoja.

Kokoamme tarvittaessa haluttuun aihepiiriin liittyviä aineistopaketteja ja autamme myös luokan lukupiireihin sopivien kirjojen valinnassa.

Varaa kirjastovierailu tai aineistotilaus

Ota yhteyttä kirjastoon alla olevalla lomakkeella vähintään kaksi (2) viikkoa ennen toivottua vierailuajankohtaa tai aineiston tarvetta. Lainaamaan ryhmä voi tulla ilman ennakkoilmoittautumista.

Yhteydenottosi jälkeen voit jäädä odottamaan vastaustamme.

Kirjastovierailu tai aineistotilaus ryhmälle