Ryhmän kirjastovierailu tai aineistotilaus - Akaan kaupunki

Ryhmän kirjastovierailu tai aineistotilaus

Voit varata ryhmällesi ohjattua toimintaa, mm. kirjastoesittely, satutuokio, kirjastonkäytön sekä tiedonhaun opetus, kirjavinkkaus. Lainaamaan ryhmä voi tulla ilman ennakkoilmoittautumista. Toimitamme myös luokkien lukupiiri- ja pulpettikirjoja kirjakasseina.

Päiväkoti-ikäiset

Päiväkoti-ikäisten ryhmille järjestämme kirjastovierailuja ja satutuokioita sekä keräämme haluttuun teemaan liittyviä aineistopaketteja.

Koululaiset

Koululaisryhmille kerromme kirjaston palveluista, vinkkaamme kirjoja sekä opastamme kirjastonkäytössä ja tiedonhaussa.

Luokan yhteisellä kirjastokortilla voi lainata 5. luokkaan asti. 6. luokasta alkaen suosittelemme oppilaiden lainaavan omilla kirjastokorteillaan.

Kirjavinkkaus houkuttelee lukemaan esittelemällä hauskoja ja kiinnostavia kirjoja. Vinkkauksen sisältö voidaan räätälöidä sopivaksi lukutaidon tai kiinnostusten mukaisesti.

Ryhmä voi käyttää kirjastoa myös ilman ohjausta ja oppilaat voivat lainata pulpettikirjoja.

Kokoamme tarvittaessa haluttuun aihepiiriin liittyviä aineistopaketteja ja autamme myös luokan lukupiireihin sopivien kirjojen valinnassa.

Varaa kirjastovierailu tai aineistotilaus

Ota yhteyttä kirjastoon alla olevalla lomakkeella vähintään kaksi (2) viikkoa ennen toivottua vierailuajankohtaa tai aineiston tarvetta. Yhteydenottosi jälkeen voit jäädä odottamaan vastaustamme.

 

Kirjastovierailu tai aineistotilaus ryhmälle