Ryhmän kirjastovierailu tai aineistotilaus - Akaan kaupunki

Ryhmän kirjastovierailu tai aineistotilaus

Ryhmät ovat tervetulleita lainaamaan. Ilmoittakaa tulostanne etukäteen viimeistään käyntiä edeltävänä päivänä. Näin kirjastokäyntinne onnistuu mukavasti, henkilökunta on paikalla ja vältämme luokkien yhtäaikaiset käynnit pienissä tiloissa.

Voit varata ryhmällesi kirjastoesittelyn, satutuokion, kirjastonkäytön sekä tiedonhaun opetusta, kirjavinkkausta.

Toimitamme pyynnöstä päiväkotiryhmille ja luokille kirjakasseja. Tarvittaessa lähetit kuljettavat kirjakasseja ajoaikataulujensa mukaisesti. Kirjakassin toimitusaika vaihtelee halutun aineiston saatavuuden ja lähetin ajoaikataulun mukaan.

Päiväkoti-ikäiset 

Päiväkoti-ikäisten ryhmille järjestämme kirjastovierailuja ja satutuokioita sekä keräämme haluttuun teemaan liittyviä kirjakasseja.

Koululaiset

Koululaisryhmille kerromme kirjaston palveluista, vinkkaamme kirjoja sekä opastamme kirjastonkäytössä ja tiedonhaussa.

Kirjavinkkaus houkuttelee lukemaan esittelemällä hauskoja ja kiinnostavia kirjoja. Vinkkauksen sisällöstä voi esittää toivomuksia oppilaiden lukutaidon ja kiinnostusten mukaisesti.

Kokoamme myös haluttuun aihepiiriin liittyviä aineistopaketteja ja autamme luokan lukupiireihin sopivien kirjojen valinnassa.

Luokan yhteisellä kirjastokortilla voi lainata 5. luokkaan asti. 6. luokasta alkaen oppilaat lainaavat omilla kirjastokorteillaan.

Varaa kirjastovierailu tai aineistotilaus

Kirjastovierailutoiveet (kirjavinkkaus, kirjastonkäytön ja tiedonhaun opastus) ja kirjakassipyynnöt voit lähettää alla olevalla lomakkeella vähintään kaksi (2) viikkoa ennen toivottua vierailuajankohtaa tai aineiston tarvetta. Yhteydenottosi jälkeen voit jäädä odottamaan vastaustamme.

Kirjastovierailu tai aineistotilaus ryhmälle