Ryhmän kirjastovierailu tai aineistotilaus - Akaan kaupunki

Ryhmän kirjastovierailu tai aineistotilaus

Ryhmät ovat tervetulleita lainaamaan kirjaston aukioloaikoina ja muuna aikana ennalta sovitusti. Viialan kirjasto Vilkku toivoo lastenosastolta lainaavia ryhmiä ilmoittamaan tulostaan etukäteen, koska pienelle lastenosastolle mahtuu yksi ryhmä kerrallaan.

Voit varata ryhmällesi kirjastoesittelyn, satutuokion, kirjastonkäytön sekä tiedonhaun opetusta, kirjavinkkausta.

Toimitamme pyynnöstä päiväkotiryhmille ja luokille kirjakasseja. Tarvittaessa lähetit kuljettavat kirjakasseja ajoaikataulujensa mukaisesti. Kirjakassin toimitusaika vaihtelee halutun aineiston saatavuuden ja lähetin ajoaikataulun mukaan.

Päiväkoti-ikäiset 

Päiväkoti-ikäisten ryhmille järjestämme kirjastovierailuja ja satutuokioita sekä keräämme haluttuun teemaan liittyviä kirjakasseja.

Koululaiset

Koululaisryhmille kerromme kirjaston palveluista, vinkkaamme kirjoja sekä opastamme kirjastonkäytössä ja tiedonhaussa.

Kirjavinkkaus houkuttelee lukemaan esittelemällä hauskoja ja kiinnostavia kirjoja. Vinkkauksen sisällöstä voi esittää toivomuksia oppilaiden lukutaidon ja kiinnostusten mukaisesti.

Kokoamme myös haluttuun aihepiiriin liittyviä aineistopaketteja ja autamme luokan lukupiireihin sopivien kirjojen valinnassa.

Luokan yhteisellä kirjastokortilla voi lainata 5. luokkaan asti. 6. luokasta alkaen oppilaat lainaavat omilla kirjastokorteillaan.

Varaa kirjastovierailu tai aineistotilaus

Kirjastovierailutoiveet ja kirjakassipyynnöt voit lähettää alla olevalla lomakkeella vähintään kaksi (2) viikkoa ennen toivottua vierailuajankohtaa tai aineiston tarvetta. Yhteydenottosi jälkeen voit jäädä odottamaan vastaustamme.

 

Kirjastovierailu tai aineistotilaus ryhmälle