Etsivä nuorisotyö - Akaan kaupunki

Etsivä nuorisotyö

Onko sinulla elämässäsi asioita, joihin kaipaat muutosta tai apua?
Ovatko tulevaisuuden suunnitelmasi epäselviä?
Oletko vailla opiskelupaikkaa, työtä, asuntoa?
Onko raha-asioissa tai muissa arjen asioissa pulmia?
Haluaisitko jutella luottamuksellisesti mieltäsi painavista asioista?
Mietitkö mikä on sun juttu?

Mietitään yhdessä!

Etsivä nuorisotyö tarjoaa alle 29-vuotiaille nuorille ohjausta ja neuvontaa erilaisissa elämäntilanteissa.  Etsivältä nuorisotyöntekijältä nuori saa apua ja tukea arkeen sekä ohjausta siitä, millaisia palveluja on saatavilla. Se on tarkoitettu esimerkiksi nuorille, joilla ei ole opiskelu- tai työpaikkaa, tai joiden varusmiespalvelus on keskeytynyt. Nuori, me autamme sinua juuri niissä asioissa, joihin kaipaat apua, ja ennen kaikkea autamme sinua löytämään oman juttusi.

Etsivää nuorisotyötä toteutetaan yksilöohjauksena, ryhmätoimintana sekä monialaisena verkostoyhteistyönä. Toimintamme lähtökohtina ovat luottamuksellisuus, vapaaehtoisuus ja maksuttomuus. Työskentelymme on tavoitteellista ja nuoren lähtökohdat huomioivaa.

Toimistomme sijaitsee Toijalassa, mutta liikumme myös muissa Akaan taajamissa. Moni nuori on saanut kauttamme apua. Ota rohkeasti yhteyttä, olemme täällä sinua varten!

 

Nuorten kokemuksia etsivästä nuorisotyöstä

”Olen saanut apua vaikeihinkin asioihin. Nuorisotyöntekijälle on helpompi puhua koulunkäynnistä ja siitä mitä haluaa tehdä. Saan aina hyviä neuvoja eikä minua torjuta siitä mitä en ole saavuttanut elämässäni.”

 

”Saan tukea ja apua aina kun tarvitsen. Etsivä vastaa aina nopeasti viestiin ja tarjoaa apua. Olen erittäin tyytyväinen!”

 

”Ystävällisyys, luottamus, kevyt tunnelma, avuliaisuus, mukaansatempaavuus.”

 

Lisää tietoa etsivästä nuorisotyöstä

Yhteistyökumppaneille
Nuorten tarinoita etsivästä nuorisotyöstä saamastaan avusta