Muutoksenhaku hulevesimaksuun

Tällä lomakkeella voitte hakea muutosta koskien kiinteistönne hulevesimaksua hulevesilaskun saapumisen jälkeen.

Hakemus ei vaikuta laskun maksamiseen eräpäivään mennessä. Mahdollinen muutos maksuun hyvitetään. Hakemus on tehtävä 14 päivän kuluessa laskun saapumisesta.

Saat lomakkeen lähettämisen jälkeen sähköpostiin vahvistuksen, että hakemuksesi on tullut perille.

 

Muutoksenhaku hulevesimaksuun

  • Please enter a number from 1 to 10000.
  • Date Format: DD dot MM dot YYYY
  • Vähennystä on mahdollista hakea vain yhdellä vähennysperusteella: A = Kiinteistölle on rakennettu rakennusvalvonnan hyväksymän luvan mukaisesti huleveden hallintamenetelmiä, joilla kiinteistöltä syntyviä hulevesiä vähennetään, tasataan tai käsitellään muulla tavoin (kerroin 0,5) B = Kiinteistö on saanut luvan johtaa kaikki hulevetensä valtion järjestelmään (kerroin 0,5) C = Kiinteistö on ainoastaan yleishyödyllisessä tarkoituksessa (kerroin 0,5) D2 = Kasvillisuuden osuus tontin pinta-alasta >25 % mutta <50 % (30 €) D3 = Kasvillisuuden osuus tontin pinta-alasta > 50 % (50 €)
  • Teidän tulee todentaa oikeutus hakemaanne vähennykseen yhdellä tai useammalla liitetiedostolla. Huomioittehan, että selkeät liitteet jouduttavat hakemuksenne käsittelyä.
    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostomuodot: jpg, png, pdf.
  • Kertokaa miten liite tai liitteet liittyvät asiaan.
  • Muutoksenhakua koskevan päätöksen saa lähettää sähköpostitse (Ilmoittakaa sähköpostiosoitteenne alla olevaan kenttään)