Kiinteistötoimitukset - Akaan kaupunki

Kiinteistötoimitukset

Manmittauslaitoksen kanssa tehdyn yhteistyösopimuksen mukaan Akaan kaupunki suorittaa kiinteistötoimituksia vain Toijalan asemakaava-alueella. Toijalan asemakaava-alue on sitovan tonttijaon aluetta, jossa tontti muodostetaan tonttijaon mukaisesti.

Tontin muodostus

Maanomistaja hakee kaupungilta kiinteistötoimitusta. Tontin tai tontin osa-alueen määräalana ostaneen maanomistajan ei tarvitse hakea toimitusta, hakemusta vastaa määräalalle myönnetty lainhuuto.

Valtaosa toimituksista on tontin lohkomisia, mutta joskus tontin muodostaminen saadaan tehtyä laadun muutoksella.

Kaupungin tekemistä kiinteistötoimituksista peritään taksan mukainen maksu.

Voit jättää meille hakemuksen kiinteistötoimituksen tekemiseksi, tonttijaon laatimiseksi tai tonttijaon muutoksen laatimiseksi allaolevalla sähköisellä lomakkeella tai sivulta löytyvällä pdf-lomakkeella.

Hakemus kiinteistötoimituksen tai tonttijaon tekemiseksi

Haettava toimenpide

1. Haettava toimenpide on(Pakollinen)

Kohteen tiedot

Hakijan tiedot

12. Hakemani toimenpiteen asiakirjat (tonttijaon tai tonttijaon muutoksen ennakkokuuleminen sekä kopio hyväksymispäätöksestä, kopio kiinteistötoimituksen pöytäkirjasta ja toimituskartasta) saa toimittaa minulle sähköpostin välityksellä(Pakollinen)
13. Laskun toimenpiteestä saa lähettää minulle sähköpostitse yllä ilmoittamaani osoitteeseen(Pakollinen)
Voit liittää mukaan muun muassa tonttijaon muutosehdotuksen, rasitesopimuksen, kartan rasitteen sijainnista tai lisätietoja rajankäyntiä varten.
Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, gif, png, pdf, Max. tiedoston koko: 128 MB, Max. tiedostot: 3.