Lupapiste - Akaan kaupunki

Lupapiste

Lupapiste.fi -palvelun käyttöohjeet:

  1. Rekisteröidy pankkitunnuksilla tai mobiilitunnisteella. Rekisteröitymisen jälkeen pystyt kirjautumaan palveluun sekä aloittamaan lupa-asioinnin.
  2. Valitse kartalta sijainti ja kerro mitä olet tekemässä. Voit hakea sijainnin katuosoitteella, kiinteistötunnuksella tai kartasta etsimällä. Kun olet valinnut paikan sekä toimenpiteen, Lupapiste kertoo arvion hankkeesi luvantarpeesta sekä tarpeellisista liitteistä. Valintojesi perusteella pääset työtilaan, jossa voit täydentää hakemustasi hankkeen eri osapuolten kesken. Voit lisäksi olla yhteydessä viranomaiseen missä hakemuksesi vaiheessa tahansa.
  3. Kutsu muut osapuolet mukaan. Voit kutsua muita osapuolia näkemään ja täydentämään hakemustasi Voit kutsua esimerkiksi pääsuunnistelijan hankkeeseen edistämään sitä puolestasi. ”Valtuuta uusi henkilö.” Lausuntopyynnöt sekä naapurien kuulemiset voidaan myös hoitaa sähköisesti Lupapisteen kautta
  4. Kysy viranomaiselta keskustelussa. Kun hakemus jätetään vireille, siirtyy se viranomaisen käsiteltäväksi. Viranomainen kommentoi ja ohjaa lupahakemustasi Lupapisteen kautta. Saat viranomaiselta lisäpyynnöt hakemuksellesi suoraan Lupapisteen kautta. Pyyntöilmoitus tulee sähköpostiisi. Viranomainen jättää hakemuksesi ja siirtää sen käsittelyyn kun se on valmis jätettäväksi.

Apua Lupapiste.fi -palvelun käyttöön saat palvelusihteereiltämme.