Liikunta - Akaan kaupunki

Liikunta

Meillä Akaassa on monipuoliset mahdollisuudet liikkumiseen ja paljon aktiivista urheiluseura- ja yhdistystoimintaa. Tiesitkö, että Akaasta löytyy muun muassa liikenne- ja liikuntapuisto, 27-väyläinen frisbeegolfrata, Pirkanmaan parhaat tekonurmikentät ja skeittiparkki?

Akaa Areenalla saa jännittää, kun mitalijoukkueemme Akaa-Volley ja Akaa Futsal kiitävät kohti liigamenestystä.

Kuvassa on tyhjä kuntosali ja päällä teksti Liikuntapaikat. Kuva toimii linkkinä, josta pääsee nettisvuilla liikuntapaikat välilehdelle.  Kuvassa on liikuntasali, jossa ihmiset venyttelevät selällään maaten. Kuvan päällä on teksti Erityisryhmien liikunta. Kuva toimii linkkinä, josta pääsee nettisvuilla erityisryhmien liikunnan välilehdelle.

Kuvassa on kuntosali, jossa ihmisiä jonossa kädet edessä olevan hartioilla.. Kuvan päällä on teksti Ikääntyneiden liikunta. Kuva toimii linkkinä, josta pääsee nettisvuilla ikääntyneiden liikunnan välilehdelle.  Kuvassa on lähikuva juomapullosta, käsipainoista, omenasta ja mittanauhasta. Kuvan päällä on teksti Liikuntaneuvonta. Kuva toimii linkkinä, josta pääsee nettisvuilla liikuntaneuvonnan välilehdelle.

Kuvassa on Akaa Areenan tyhjä liikuntasali. Kuvan päällä on teksti Salivuorojen haku. Kuva toimii linkkinä, josta pääsee nettisvuilla salivuorot välilehdelle.  Kuvankaappaus Juliuksen etusivusta ja päällä teksti Julius-tilavarauskalenteri. Kuva toimii linkkinä, joka vie Julius-kalenterin sivuille.